Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
16 Серпня 2019

НЕ СЛОВОМ, А ДІЛОМ!

11 серпня у Харкові кам’янчанин Дмитро Костюкович вп’яте здолав напів­залізну дистанцію з триатлону «Iron Way 70.3».

Цьогорічний «Iron Way» – це вдала віт­чизняна версія всесвітньо відомих розкручених стартів «Ironman 70.3», які проводяться практично на всіх континентах і приваблюють численну аудиторію любителів-триатлетів з усього світу.
«Усе було організовано на найвищому рівні, – пише на своїй сторінці у фейсбуці Дмитро. – Базова локація івенту – вишуканий «Superior Golf & Spa Resort», де проводився брифінг. Вразили й фінішна зона, загальна організація заходу, пункти харчування і гідратації спортсменів на вело- і біговому етапах, робота волонтерів і ще ціла купа важливих моментів, які навіть перерахувати важко. Все було відпрацьовано командою організаторів на 100%!
Надзвичайно приємно спостерігати стрімке зростання популярності любительського триатлону і в Україні. Саме завдяки заходам такого рівня популярність триатлону як одного з найкрасивіших видів спорту зростатиме у нас і надалі. Як на мене, це прояв справжнього патріотизму і вагомий внесок у розвиток вітчизняної спортивної культури. Як кажуть, не словом, а ділом! Вдячний команді організаторів на чолі з Дмитром Гармашем. Так тримати!».