Четвер, 28 Березня 2024 р.
25 Жовтня 2019

ДЕБЮТУВАЛИ В РІДНИХ СТІНАХ

19-20 жовтня в місті над Смотричем було баскетбольно, адже місцевий БК «Ді-Ді-Бао» дебютував на чемпіонаті України у Вищій лізі та ще й на домашньому майданчику в залі ДЮСШ №1.

• Президент клубу Андрій Бойко і команда зробили все для того, щоб подарувати вболівальникам видовищну гру, бути прикладом для молоді, гартувати нових Джорданів та Лебронів якісним баскетболом. Гостював у перлині Поділля БК «Старий Луцьк – Університет».
У першому матчі команди йшли рівно, наші протягом матчу були трохи попереду, все ж суперник показав зуби у 4 чверті, де вже нашим хлопцям потрібно було наздоганяти. Реалізація фолів, що є традиційним у напружених матчах, зіграла свою роль.
На заключних секундах команди обмінялися влучними штрафними. Капітан і тренер «дідібаовців» Микола Полюляк взяв на себе гру при рахунку 70:71, на якому лучани сфолили. Досвідчений кам’янчанин не схибив і вивів команду вперед – 72:71. Останнє володіння м’ячем було за гостями, наші вдало відзахищалися – і атака кошика завершилась невлучно.
За схожим сценарієм відбувався і другий поєдинок, але тут в овер­таймі фортуна усміхнулася супернику – 94:97.
Нагадаємо, що наступні ігри команда проведе 2-3 листопада в Южному проти «Хіміка-2».
• А 23 жовтня наше «Ді-Ді-Бао» відіграло перший матч 1/16 Куб­ка України. В гості до нас завітав БК «Житомир». Рахунок – 88:83. Наші грали без Миколи Полюляка, бо він травмувався в другому матчі проти лучан. І хоча в заключній 10-хвилинці наші вели в рахунку з різницею 14 очок, але Житомир ринувся вперед і скоротив рахунок. Тому маємо лише +5 очок, але і їх треба втримати у матчі на виїзді.

Дмитро БОЙКО.