П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
8 Листопада 2019

ЧЕМПІОНАТ БУДЕ ЩОРІЧНИМ

Упродовж жовтня тривав чемпіонат міста з мініфутболу серед любительських команд. Змагалися 13 команд у трьох групах. Організатор – Вадим Козловський, співорганізатор – Максим Єдинак.

Команди, які посіли перші та другі місця у групах змагалися за головну нагороду «Gold cup». А команди, які були нижче від другого місця, боролися за олімпійською системою за «Silver cup».
На нагородження, що відбулося 31 жовтня на стадіоні на Черемушках, запросили завідувача відділу молоді та спорту Степана Павловського, який привітав і нагородив переможців грамотами, медалями та кубками.
ІІІ місце посіла команда «Артішок», капітан команди Олег Милимука. ІІ – команда «Душа пивовара» (Андрій Кривошеєв). З усіма виграшними матчами йшла до перемоги команда «Збруч» (Валентин Сахнюк). «Збруч» отримав головний приз «Gold cup». У фіналі за «Silver cup» зустрілися команди «Фаворит» і «Податковий коледж», де з рахунком 3:1 перемогла команда «Фаворит» (капітан Стас Перепелюк). Були вручені й індивідуальні нагороди: бомбардирам «Gold cup» Іллі Штельмаху та «Silver cup» Дмитру Шпирчуку, найкращому гравцеві Олегу Милимуці та воротареві Максиму Левунцю.
Організатори запевняють, що чемпіонат стане щорічним, і дякують за підтримку генеральному спонсору – кав’ярні «Sreet» та партнеру заходу – студії тату «ART».

Дмитро БОЙКО.