Четвер, 28 Березня 2024 р.
15 Листопада 2019

ЗМАГАЛАСЯ ВФАС

Жіноча команда з футболу К-ПНУ вдячна ректорату і деканату факультету фізичної культури за підтримку в участі у змаганнях.3-7 листопада у Львові визначився володар Кубка України з футболу серед жіночих студентських команд ВФАС (Всеукраїнська футбольна асоціація студентів). Участь у змаганнях взяли 8 колективів, які були розділені на дві групи.

У першому турі кам’янецька жіноча команда з К-ПНУ перемогла команду «КОГПА» (Кременецька обласна гуманітарно-педагогічна академія імені Тараса Шевченка) з рахунком 7:1. Наступного дня наші дівчата святкували перемогу вже над командою «НУЛП» (національний університет «Львівська політехніка») з рахунком 1:0. Третій груповий день приніс поразку від команди «УДПУ» (Уманський державний педагогічний університет).
За результатами групових ігор команда «К-ПНУ» посіла ІІ місце, що дало можливість змагатися у фінальній частині, де у грі за ІІІ місце наші футболістки поступилися в запеклій боротьбі на останніх хвилинах «ЛДУФК» (Львівський державний університет фізичної культури) з рахунком 1:0. Найкращою бомбардиркою стала кам’янчанка Надія Вегерич, яка забила 5 м’ячів.
Тренує кам’янецьку команду Вадим Стасюк.