П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
22 Листопада 2019

«COME TOGETHER!»

Комітет ралі Автомобільної федерації України оприлюднив попередній календар змагань чемпіо­нату України з ралі на 2020 рік. Другим етапом цього турніру стане ралі «Фортеця», яке відбудеться з 8 по 10 травня в Кам’янці-Подільському. Запрошуємо охочих взя­ти участь у цій події як учасники, партнери, співорганізатори та глядачі!

Вважаємо за необхідне повідомити, що команда організаторів ралі «Фортеця» залишилася майже в незмінному складі. Як і торік, директором змагання буде Михайло Лойленко, а допомагатимуть йому ті самі спеціалісти та товариші – Олександр Борейко, Анатолій Ковальський, Олександр Ямбург, Дмитро Березенський, Володимир Некрасов, Володимир Ясін­ський та багато інших. Ми впевнені, що знання, вміння і здібності цих фахів­ців дозволять нам підготувати та провести змагання на найвищому рівні. Наша мета – у жодному разі не опустити планки, піднятої нами 2019 року.
Попри те, що дату змагання було оприлюднено лише днями, оргкомітет ралі «Фортеця» почав роботу набагато раніше – і наразі в нас вже є певні здобутки, про які розповідатимемо вам, починаючи відсьогодні. Слідкуйте за повідомленнями в соціальних мережах, підписуйтеся на наші стрічки новин і тримайтеся на зв’язку, адже девізом ралі «Фортеця-2020» ми обрали слова однієї з найвідоміших у світі пісень: «Come together!».

Оргкомітет ралі «Фортеця».