Четвер, 28 Березня 2024 р.
7 Лютого 2020

ПЕРЕМОГА БУЛА БЛИЗЬКО

1-2 лютого до нашого міста завітав флагман українського баскетболу із м.Южного – баскетбольний клуб «Хімік», основна команда якого грає у Суперлізі, а у Вищій – молоді та перспективні дублери.

У першому матчі гості захопили перевагу і нарощували її до заключних хвилин. Хоча наші намагалися грати в комбінаційний баскетбол, але суперник був простіше та влучніше. Тому цього дня не полетіло у «Ді-Ді-Бао», про що свідчить і статистика – низький відсоток 2-очкових і з 20 спроб «трійок» залетіло лише 4. Також багато і невимушених втрат – 29. Наприкінці нагода випала і нашим молодим гравцям набути майстерності в таких матчах.
За схожим сценарієм відбувся недільний поєдинок: суперник тримав на відстані, але «Ді-Ді-Бао», загартований набутим досвідом, не опустив рук і знайшов свою гру, зробивши чудовий камбек, відіграв відставання і навіть вийшов уперед. Проте точна трійка влетіла в наш кошик від суперника, і за рахунку 105:105 знову довелося грати овертайм (додатковий 5-хвилинний пе­ріод). Засмучені таким перебігом попередніх заключних секунд, наші поступилися – 3:12.
Тож маємо такий рахунок: БК «Ді-Ді-Бао» – «Хімік-2» – 62:87; 108:117.
Далі наша команда вирушить до Рівного.

Дмитро БОЙКО.