Четвер, 28 Березня 2024 р.
14 Лютого 2020

ДО КАМ’ЯНЦЯ З’ЇХАЛИСЯ НАЙСИЛЬНІШІ

Збірна Грузії з важкої атлетики на чолі зі своїм лідером Лашою Талахадзе і під керівництвом тренера Георгія Асанідзе прибула до Кам’янця-Подільського. У спортивному комплексі «Епіцентр» грузинські важкоатлети проведуть 21-денний тренувальний збір, який стане черговим етапом підготовки до Олімпійських ігор у Токіо.

– До нас уперше приїхала найсильніша збірна світу, в складі якої найтитулованіший спортсмен, кот­рий жодного разу не знав поразки, – непереможний Олімпійський чем­піон Лаша Талахадзе. Протягом трьох років ми вели з ними перемовини, і це таки сталося! Заради цієї події варто було збудувати спорткомплекс у Кам’янці-Подільському. Після появи в нас Лаші Талахадзе охочих їхати до СК «Епіцентр» буде значно більше, – зазначив президент Федерації важкої атлетики України Олександр Герега.
Нагадаємо, що збірна Грузії стала 12-ю національною збірною, яка проводить тренувальні збори в СК «Епіцентр» у Кам’янці-Подільському. Раніше там тренувалися команди з Вірменії, Азербайджану, Узбекистану, Естонії, Латвії, Австрії, Ізраїлю, Хорватії, Норвегії та інших країн.

Пресслужба Федерації важкої атлетики.