Четвер, 25 Квітня 2024 р.
6 Березня 2020

ФУТЗАЛ

«КВІТКА НА КАМЕНІ» ЗА КРОК ДО ПЕРЕМОГИ

1 березня завершився ІІ тур чемпіонату України з футзалу серед жінок, який приніс районній команді «Квітка на камені» перші перемоги.
Після поразки від футзалісток Хмельницького (1:2) дівчата з рахунком 3:2 перемогли луцький «Легіон» та отримали технічну перемогу над кременецьким клубом «КОГНА» (неявка суперника). Наша команда в підсумку набрала 7 очок і посіла ІІІ місце, тому виступатиме у фінальній частині чемпіонату в другій лізі.

ПОПЕРЕДУ – ЗАКЛЮЧНИЙ ТУР

У минулі вихідні у ФОК Юрія Самборського відбулися 5-6 тури міськрайонного чемпіонату з футзалу. Результати виглядають так:

V тур

«Слобідка-Кульчієвецька» – «ДЮСШ №2» – 1:10;
«Цементник ОТГ» – «Тірас» – 0:1;
«Нова Енергія» – «Фортуна» – 1:2;
«Арсенал» – «Довжок» – 2:3.

VI тур

«ДЮСШ №2» – «Цементник» – 1:9;
«Тірас» – «Нова Енергія» – 2:3;
«Фортуна» – «Арсенал» – 6:4;
«Довжок» – «Слобідка-Кульчієвецька» – 4:3.
В активі команд «Тірас» і «Фортуна» по 15 очок, у «Цементника» – 12, у «Слобідки-Куль­чієвецької» – 9, у «Довжка» та «Нової енергії» – по 7, а в «ДЮСШ №2» та «Арсенала» – по 3.
Заключний тур відбудеться вже у суботу, з 11.00

БОРОТЬБА ЗА МЕДАЛІ

У минулі вихідні у відкритій Преміум-лізі Хмельницького з футзалу визначилися фіналісти у своїх дивізіонах.
Так, кам’янчанин Артем Гонтар із командою «Бігуча Лань» нав’язали боротьбу «Ракеті» й лише в серії післяматчевих пенальті поступилися – 2:3 (осн. час 5:5). Після поразки в першому матчі будуть грати за бронзу дивізіону 2 проти «Олімпа».
А от дебютанти цих змагань – кам’янецький «Автостріт» – впевнено вийшов до фіналу 5 дивізіону, перемігши і в другому матчі ХФК «Давид» – 5:1, та зіграє проти команди «Ветеран».

Дмитро БОЙКО.