Четвер, 25 Квітня 2024 р.
17 Липня 2020

ЛФЛ НАБЛИЖАЄТЬСЯ ДО ЕКВАТОРУ

У рамках чемпіонату міста з мініфутболу серед любительських команд розпочато 5-й тур.

«УТОГ Фортеця» - «Арсенал»А 4-й тур ЛФЛ стартував ще 9 лип­ня матчем «Фортуна» – «Фаворит». Однак, незважаючи на назви колективів, саме «Фортуна» посіда­-ла вище місце в турнірній таблиці та була фаворитом у цьому протистоянні. За підсумками матчу, футболістам «Фортуни» вдалося підтвердити свій статус, здобувши третю перемогу у чемпіонаті, – 6:1. В іншому матчі дня «Арсенал» переміг «УТОГ Фортецю» з рахунком 9:1. Це теж не стало великою несподіванкою, адже гравці «УТОГ Фортеці» проводили другий матч за добу, що, ймовірно, є однією з причин поразки.
У п’ятницю на вболівальників очікував насичений вечір, відбу­лося відразу три протистояння.
В першому з них «Душа Пивовара» розгромно переграла «2ДПРЗ» – 17:2. Для переможців це четвер­-тий виграний матч у чотирьох іг­-рах, команда поступово набуває статусу одного з головних фаво­ритів чемпіонату. Далі «Спарта» здолала «Метеор» (с.Колибаїв­ка). Футболісти з Колибаївки не виграли ще жодного матчу в цьому турнірі та разом із «УТОГ Форте­ця» утворюють дует аутсайдерів чемпіонату. На завершення ігро­-вого дня «Нова Енергія» виявила­ся енергійнішою за «Visa House» – 5:1.
У програму ігрового дня понеділка було винесено лише один матч – «Октава» (с.Слобідка-Рихтівська) – «Друзі» (м.Дунаївці). У перших трьох турах команди здобули лише одну перемогу на двох. Тож очна зустріч була чудовою можливістю для однієї з команд піднятися у верхню частину турнірної таб­лиці. У підсумку це вдалося дунаєвецькій команді. Перемога – 3:1. «Друзі» піднімаються на шосте місце в таблиці ЛФЛ.
«Душа Пивовара» - «2ДПРЗ»У вівторок «Локомотив» зуст­річався з «Авто-Стрітом», а «Нова Енер­гія» помірялася силами зі «Спартою». Перша зустріч вечора впевнено претендувала на звання «матчу туру». «Локомотив», у разі перемоги, міг наздогнати лідера, а «Авто-Стріт» претендував на потрапляння до топ-5. На жаль, переможця так і не було виявлено – 2:2, що робить «Душу Пивовара» одноосібним лідером турніру.
А на завершення ігрового дня да­но старт 5-му туру. «Нова Енергія» була сильнішою за «Спарту» – 2:0.
У середу було зіграно ще два поєдинки за участі команд з групи лідерів. «Фортуна» не мала проб­лем із «Октавою» (с.Слобідка-Рихтівська) – 6:2, а «Душа Пивовара» взяла верх над «Visa House» – 5:2. Таким чином «Душа Пивовара» виграла всі поточні матчі та має шанси відірватися від головного переслідувача – «Локомотива».
Також наприкінці чемпіонату ЛФЛ визначать найкращого бомбардира. Поки 11 забитих м’ячів має Вадим Гресько, по 9 – Олег Барицький та Владислав Олійник.
Подальший розклад, список бомбардирів і турнірна таблиця змагань будуть доступні на сторінці @lfl у Instagram.
Генеральний спонсор змагань – торгова марка «Ванат». Партнери: ковбаси «Федоришен», автомийка самообслуговування європейської якості «GreenWash», «Pizza Time», магазин-ательє «GARMARI», авторизований сервісний центр з обслуговування кавових машин «Saeco», таксі «Шара».

Олександр ЩЕРБАТИХ.