Субота, 27 Квітня 2024 р.
24 Липня 2020

«ДУША» ПІШЛА У ВІДРИВ

У сезоні Любительської футбольної ліги міста розпочато 6-й тур

У четвер, 16 липня, на футбольному стадіоні мікрорайону Черемушки продовжився чемпіонат міста з мініфутболу серед любительських команд. Єдиний матч дня було зіграно о 20.00, тож «УТОГ Фортеця» та «Друзі» (м.Дунаївці) отримали комфортні умови для хорошої гри. А матч був важливим для обох колективів. «УТОГ Фортеця» намагалася набрати перші залікові бали, а «Друзі» могли піднятись у топ-5. Привілеєм комфортної погоди краще скористались гості з Дунаївців – 13:2 та 5-те місце в поточній турнірній таблиці.

«Локомотив» - «Нова Енергія»Наступного дня вболівальни­-кам було представлено відразу три зустрічі. У перших двох «Фаворит» здолав «2ДПРЗ» – 10:1, а «Локомотив» був сильнішим за «Метеор» (с.Колибаївка) – 3:1. Найбільша турнірна інтрига зберігалася до останнього матчу дня. «Авто-Стріт» та «Арсенал», що завершували програму 5-го туру ЛФЛ, були сусідами всередині таблиці, маючи по 7 та 6 очок. У підсумку закріпитись у групі лідерів вдалось «Авто-Стріту» – 5:2.
У понеділок розпочався 6-й тур. У першому поєдинку зустрічалися команди з першої п’ятірки, безперечний лідер змагань «Душа Пивовара» та «Спарта». Протягом більшої частини поєдинку фаворит сезону вів у рахунку з відривом у два м’ячі. 4:2 – «Душа Пивовара» зміцнює лідерство.
Після першого тайму іншого мат­чу вечора – «Друзі» (м.Дунаївці) – «Авто-«Душа Пивовара» - «Спарта»Стріт» – рахунок був 2:2. Тож цілком імовірним результатом була нічия. Однак у другій двадцятихвилинці колектив із Дунаївців дотиснув опонента – 6:3.
У вівторок відбулось одразу дві локальні сенсації. «Метеор» (с.Ко­либаївка) здобув перші залікові бали у чемпіонаті. Із рахунком 4:2 було подолано «Арсенал». А в іншому протистоянні «Локомотив» (наразі друга команда в турнірній таблиці) зазнав першої поразки в сезоні. Після конкурентного першого тайму, де сильнішим був «Локомотив» – 4:3, у другій половині все перевернулось із ніг на голову. 7:5 – «Нова Енергія» стає автором неочікуваного тріумфу, що допомагає «Душі Пивовара» збільшити відрив від переслідувачів.
У середу суддя матчу «Фаворит» – «Октава» (с.Слобідка-Рихтівська) зафіксував рідкісний результат для ЛФЛ – 2:2, адже лише третій раз за майже половину дистанції зафіксовано нічийний результат. Для гравців зі Слобідки-Рихтівської цей результат дає перший заліковий бал у чемпіонаті. В іншому матчі вечора «Visa House» виявилася сильнішою за «Спарту». Таким чином, обидва колективи мають по 9 очок після шостого туру та зберігають шанси на лідерські позиції.
Подальший розклад, список бомбардирів і турнірна таблиця змагань будуть доступні на сторінці @lfl у Instagram.

Олександр ЩЕРБАТИХ.