П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
24 Липня 2020

ДІМБОЙ РОЗПОЧАТО!

15 липня стартував фестиваль спортивно-інтелектуальних забав «Dimboy Fest».

У першому виді програми Quiz-вік­торина учасники змагались у різних інтелектуальних конкурсах. Вони відчували себе як у телеві­зійних інтелектуа­ль­них іграх на популярних каналах, але все це було не по той бік екрана, а наживо, і у рідному місті.
За підсумками всіх видів, першою переможницею стає команда «Ва-Банк» – 91,5 бала (Олександр Мудрецов, Ірина Бер­нікова, В’ячеслав Семенович, Сергій Мозгін та капітан Ольга Ленюк), далі була команда «Свободи» – 76,5; «На Колесах» опинились на третій сходинці – 76 балів. Потім – «Фісташки» (67,5); «Бліцкриг» (61); «Без гальм» (60,5).
17 липня в рамках фестивалю в мікрорайоні Черемушки (дитяча гірка) відбулось оновлення майданчика для гри в бадмінтон. Гравці клубу любителів бадмінтону долучилися до його відкриття та зіграли символічні показові матчі! Далі, 27 липня, учасники фестивалю оновлюватимуть лінії у парку за МБК!
Наступного дня, в суботу, відбулися змагання з настільної гри «Руммікуб». І місце та головний приз, гру від магазину «Панда City», отримав Павло Янішевсь­кий, почесне друге місце посідає Олександра Семенишина (театральна студія «Link»), третя сходинка за Сергієм Міщенком (Ronin) і четвертим став Dimdoy (Дмитро Бойко).

Підготував Олександр ЩЕРБАТИХ.