Четвер, 18 Квітня 2024 р.
31 Липня 2020

«ДРУЗІ» В ГОНИТВІ ЗА «ДУШЕЮ»

Учасники чемпіонату міста з мініфутболу серед любительських команд уже зіграли більшу частину турніру, однак головні події попереду.

У четвер, 23 липня, футбольні вболівальники спостерігали за черговим видовищем у рамках ЛФЛ, що принесло чимало заби­тих м’ячів. Спочатку «Visa House» перемогла «Спарту» – 6:2, згодом «Фортуна» була сильнішою за «УТОГ Фортецю» – 18:2. А «Октава-юніор» (с.Слобідка-Рихтівська) дещо несподівано взяла верх над «2ДПРЗ». Другий поспіль непрограний матч і перша перемога в тур­нірі дають команді зі Слобідки-Рихтівської можливість для прогресу в турнірній таблиці.
Наступний день теж виявився щедрим на події. Лише другої поразки у сезоні зазнала «Нова Енергія» – 3:4 у зустрічі з «Арсеналом», але втратила можливість вийти на другу позицію. «Visa House» завершила вдалий для себе тиждень перемогою над сусідом усередині таблиці – «Локомотивом» – 4:2.
А безумовний лідер змагань – «Душа Пивовара» – не мав проблем із «Фаворитом» – 3:0. Саме «Душа» є єдиним колективом, що зберігає шанси на проходження дистанції без жодної поразки.
У понеділок «Друзі» (м.Дунаївці) приїхали до Кам’янця-Поділь­ського з чітким завданням – здолати «Метеор» (с.Колибаївка) та вийти на проміжне друге місце. Із цим гості з Дунаївців чудово впоралися – 8:3.
Ігровий вечір вівторка відзначився кардинально різними мат­чами. Спочатку «Visa House» з рахунком 7:1 розгромила «Арсенал». Однак наступне протистояння ви­явилося набагато конкурентнішим. Тривалий час гра була під загрозою зриву, оскільки пожежники з «2ДПРЗ» ризикували отримати технічну поразку через неповний склад команди. Але проблему вирішили. В підсумку безліч нереа­лізованих моментів і перемога «Авто-Стріта» з мінімальним від­ривом – 1:0.
У середу, 29 липня, відбулись дві гри, де один учасник значно переважав іншого. Спочатку «Ду­ша Пивовара» ще більше зміцнила свою перевагу у чемпіонаті, перегравши «Октаву-юніор» – 10:1, а пізніше «Фаворит» був сильнішим за «УТОГ Фортецю» – 23:1.
У ЛФЛ також триває боротьба за звання найкращого бомбардира. Наразі першу сходинку посідає Олег Гресько («Фортуна»). Друге та третє місця займають Олег Барицький («Душа Пивовара») та Владислав Степанянц («Фаворит»).
Генеральний спонсор змагань – торгова марка «Ванат». Партнери: ковбаси «Федоришен», автомийка «GreenWash», «Pizza Time», магазин-ательє «GARMARI», авторизований сервісний центр з обслуговування кавових машин «Saeco», таксі «Шара».

Олександр ЩЕРБАТИХ.