П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
31 Липня 2020

МІЖОБЛАСНІ БАТАЛІЇ НА «ДІМБОЙ ФЕСТІ»

25-26 липня на базі Фізкультурно-оздоровчого комплексу на Хмельницькому шосе, 32 відбулися міжобласні змагання з бадмінтону, що проводилися в рамках спортивно-інтелектуального фестивалю «Dimboy Fest»!

У боротьбі за нагороди взяли участь спортсмени і групи підтримки з Києва, Дніпра, Хмельницького, Дунаївців, Хотина та господарі змагань – кам’янчани.
Було представлено 7 категорій, 29 учасників виборювали нагороди за віковим параметром та рівнем майстерності, також враховувався і гандикап різниці у віці з відповідною форою для ветеранів – 10:0.
Щодо результатів змагань:
Діти до 14 років: I – Марічка Тихун, II – Ліза Давидова, III – Діана Дави­дова.
Жінки: I – Ольга Пелих (м.Ка­м’янець-Подільський), II – Юлія Малявкіна (м.Київ/м.Дніпро), III – Ольга Луців (м.Хотин).
Чоловіки С1 (грають менше як 3 р.): I – Григорій Свірідов (м.Дунаївці), II – Валерій Логін (м.Кам’янець-Подільський), III – Дмитро Федоришен (м.Кам’янець-Подільський).
Чоловіки С2 (грають більше як 3 р.): I – Дмитро Бойко (м.Кам’янець-Подільський), II – Андрій Левицький (м.Кам’янець-Подільський), III – Олег Малявкін (м.Київ/м.Дніпро).
Серед юнаків до 17 р.: I – Богдан Прокудін, II – Володимир Лях, III – Володимир Хворостовський.
Серед пар: I – Дмитро Бойко/Ольга Луців, II – Дмитро Федоришен/Ольга Пелих, III – Валерій Логін/Анд­рій Левицький та Павло Янішевсь­кий/Геннадій Безверхній.

Олександр ЩЕРБАТИХ.