П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
7 Серпня 2020

«ЛОКОМОТИВ» ДАРУЄ ШАНС?

До кінця чемпіонату міста з мініфутболу залишилося менше як місяць. Тож учасники ЛФЛ розпочинають активну боротьбу за титул чемпіона.

«Спарта» - «Локомотив»У четвер, 30 липня, футбольні вболівальники мали змогу спостерігати за декількома цікавими протистояннями. У першому матчі треті в таблиці «Друзі» (м.Дунаївці) мінімально здолали «Нову Енергію», що йде четвертою, – 2:1. Однак це не дозволило представникам Дунаївців піднятися вгору, вже в наступному мат­чі «Фортуна» була сильнішою за «Авто-Стріт» – теж 2:1, та зберегла другу позицію. Наприкінці ігрового вечора «2 ДПРЗ» розгромив «УТОГ Фортецю» – 9:2.
У п’ятницю випробування витривалістю довелося пройти гравцям «Фортуни» – команда грала другий раз за добу, цього разу проти «Метеора» (с.Колибаївка). Але один із лідерів чемпіонату чудово впорався із завданням. 11:2 – чергова перемога «Фортуни». Їхній прямий конкурент за чемпіонський титул – «Душа Пивовара» – грав трохи згодом. І дещо сенсаційно, бо вперше в турнірі не зміг перемогти «Локомотив», нічия 1:1 дає певні шанси конкурентам.
За рішенням організаторів, у понеділок матчів не було. Тож футбольні пристрасті в мікрорайоні Черемушки відновилися лише у вівторок. Спочатку «Локомотив» був сильнішим за «Спарту» (6:1) та продовжив серію успішних виступів. Пізніше «2 ДПРЗ» та «Метеор» (с.Колибаївка) зійшлись у матчі за потрапляння до середини таблиці. Після першого тайму рахунок був 2:2, однак представники Колибаївки дотиснули «пожежників» у другому таймі – 5:2. А в заключній грі вівторка переможця виявлено не було. 3:3 – між «Друзями» (м.Дунаївці) та «Visa House».
Середа, 5 серпня, у ЛФЛ розпочалась тим, що «Фортуна» здолала «Нову Енер­-гію» (6:4) та впритул наблизилась до першої позиції. Тепер від «Душі Пивовара» їх відділяє лише один заліковий бал.
У іншому матчі «Спарта» з рахунком 7:2 перемогла «Друзів» (м. Дунаївці) та піднялась на сьоме місце у таблиці. Поєдинок «Октава-юніор» (с.Слобідка-Рихтівська) – «УТОГ Фортеця» було перенесено.

Олександр ЩЕРБАТИХ.