Четвер, 25 Квітня 2024 р.
14 Серпня 2020

ДОМІНАЦІЯ «ДУШІ» ТА ЗВИТЯГИ «АВТО-СТРІТУ»

У чемпіонаті міста з мініфутболу розпочато 11 тур. Тож період вирішення турнірних завдань обіцяє подарувати яскраве видовище.

 «Visa House» - «Фортуна»У четвер, 6 липня, «Локомотив» подарував уболівальникам гольову феєрію, перегравши «Арсенал» – 9:1. Більш конкурентним виявилося протистояння «Авто-Стріту» та «Фавориту». У матчі, де суперники мали рівні шанси на перемогу, сильнішим виявився «Авто-Стріт» – 2:1. А на завершення ігрового дня «Душа Пивовара» не залишила шансів «УТОГ Фортеці» – 21:1.
У п’ятницю відбувся лише один із трьох запланованих матчів. «Visa House» перемогла «Фортуну» із рахунком 3:1.
Але організатори провели раніше перенесені ігри, де «Метеор» (с.Колибаївка) взяв верх над «Октавою-юніор» (с.Слобідка-­Рихтів­-
ська), а «2 ДПРЗ» було зараховано технічну поразку за неявку на гру зі «Спартою».
Ігри: «Нова Енергія» –
«2 ДПРЗ» та «Фаворит» – «Метеор» було перенесено за рішенням організаторів.
У понеділок, 10 серпня, було проведено лише од­ну гру. «Душа Пивовара» не мала жодних проблем у про­тистоянні з «Арсеналом» – 13:3.
Однак день, насичений футбольними баталіями, очікував нас у вівторок. Відразу чотири протистояння, у трьох з яких не було великих розривів у рахунках. «Фаворит» – «Метеор» (с.Колибаївка) – 3:2, «Друзі» (м.Дунаївці) – «Локомотив» – 4:3, «Авто-Стріт» – «Октава-юніор» (с.Слобідка-Рихтів­ська) – 3:2. І лише «Visa House» змогла організува­-ти солідний відрив – 8:3 у матчі з «2 ДПРЗ».
У середу, 12 серпня, «Нова Енергія» не зустріла супротиву з боку «Октави-юніор» (с.Слобідка-Рихтів­-
ська) – 4:1. А«Фортуна» здолала «Спарту» – 6:3 та зберегла теоретичні шанси на золото першості. За два тури до завершення чемпіонату їх відставання від «Душі Пивовара» складає чотири бали.
У списку найкращих бомбардирів ЛФЛ лідирує Олег Барицький («Душа Пивовара») з 30-ма забитими м’ячами, далі йдуть Вадим Грисько («Фортуна») – 29 та Владислав Олійник («Локомотив») – 22.
Подальший розклад, список бомбардирів і турнірна таблиця змагань будуть доступні на сторінці @lfl у Instagram.

Генеральний спонсор змагань – торгова марка «Ванат». Партнери: ковбаси «Федоришен», автомийка самообслуговування «Green­Wash», «Pizza Time», магазин-ательє «GARMARI», сер­вісний центр з обслуговуван­ня кавових машин «Saeco», таксі «Шара».

Олександр ЩЕРБАТИХ.