П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
11 Листопада 2020

СТАРТУЄ ПРИЙОМ ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ 10 КРАЩИХ СПОРТСМЕНІВ МІСТА ЗА ПІДСУМКАМИ РОКУ!

Нагадаємо, що за рахунок коштів міського бюджету у Кам’янці-Подільському проводиться щомісячна виплата стипендій кращим спортсменам міста. Стипендії призначаються для підтримки і стимулювання розвитку спорту, морального і матеріального заохочення спортсменів задля досягнення високих спортивних результатів.

Претендентами на стипендію можуть бути юнаки та дівчата віком від 12 до 35 років, які проживають та зареєстровані в Кам’янці-Подільському та показали високі спортивні результати в окремих видах спорту на чемпіонатах України та міжнародних змаганнях в складі збірних команд області та України за підсумками року. Стипендії призначаються спортсменам міста – переможцям змагань, які увійшли в десятку кращих спортсменів за підсумками року.
Для підготовки подання щодо визначення кандидатур на призначення стипендій організації фізкультурно-спортивного спрямування подають до відділу молоді та спорту такий пакет документів:
– копія нагород, дипломів;
– копія протоколів змагань, завірених печаткою (кількість учасників в одному виді програми чи ваговій категорії не менше 5 чол.);
– копія паспорта з реєстрацією місця проживання або копія свідоцтва про народження;
– копія ідентифікаційного номеру.
Подання документів надається відділу молоді та спорту до 6 грудня включно.
Безпосередній відбір претендентів на призначення стипендій здійснюється комісією.

За додатковою інформацією та довідками можна звертатися у відділ молоді та спорту (майдан Відродження, 1, каб. 417, тел. 5-03-80 або 097-154-1158, Вадим).

Пресслужба міськради.