П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
6 Січня 2021

ЗНАЙ НАШИХ!

НОВИЙ РІК У ЗАЛІ СЛАВИ

Тетяна МЕЛЬНИК28 грудня Міжнародна федерація пауер­ліф­тингу (IPF) оголосила іме­на спортсменів, кот­рі потрапили до Між­народної зали слави пауерліфтингу.

Серед чотирьох атлетів і кам’янчанка Тетяна МЕЛЬНИК, яка протягом своєї кар’єри вже здобула звання заслуженої майстрині спорту Украї­ни, стала дворазовою срібною призеркою Всесвітніх ігор та триразовою чемпіонкою світу.


… ТА У ЗАЛІ ОДА

30 грудня у Хмельницькому відбулося вручення відзнак і премій для активної та прогресивної молоді, найкращих спортсменів і тренерів області.

Серед лауреатів були і кам’янчани. У сфері фізичної культури премію за вагомий внесок у розбудову фізкультурно-спортивного руху з рук голови ОДА Сергія ГАМАЛІЯ отримав Дмитро ТІТАРЕНКО – майстер спорту Украї­ни міжнародного класу з маунтенбайку.
Також відзнаки за відчутні здобутки в різних сферах суспільного життя отримали студенти Кам’янець-Подільського національного університету ім.Івана Огієнка Мар’яна ЛЕОНТЮК («Творчі досягнення») та Максим СЛЬОЗКІН («Наукові досягнення»).


У ПОКЕР ТА ШАХИ

25-27 грудня у онлайн-форматі відбувся шахово-покер­ний турнір «Гра королів», де 847 спортсменів з усієї Украї­ни розігрували між собою призовий фонд 250000 грн.

Спочатку учасники повинні були зіграти 11 шахових партій за швейцарською системою, за якою в кожному наступному турі зустрічаються супротивники з однаковою або близькою кількістю очок. А згодом змагалися за покерним столом, у турнірі з олімпійською системою.
Честь Кам’янця-Подільського відстоював дворазовий чемпіон міста з шахів Дмитро ГОРЄЛОВ. За шахівницею наш спортсмен набрав 8 з 11 можливих залікових балів, а у покері поділив 9-11 місця. У підсумку кам’янчанин посів 8-11 місце (що непогано, зважаючи на кількість учасників) та отримав 5625 грн призових.

Олександр ЩЕРБАТИХ.