П'ятница, 29 Березня 2024 р.
2 Липня 2021

СПОРТТАБЛО

28.06.2021 – 02.07.2021

ЛЮБИТЕЛІ НАБИРАЮТЬ ОБЕРТІВ

Стартував другий тур Любительської футбольної ліги.
"Душа Пивовара" - "Локомотив"24 червня на поле вийшли дві пари команд. Спочатку «Душа Пивовара» та «Маків» розписали яск­раву мирову – 3:3. Пізніше «Авто-Стріт» розбив «Бету» – 6:2. Після поєдинку колективи розмістили­ся на різних полюсах таблиці. «Авто-Стріт» – лідер, «Бета» – остання.
Матчі продовжилися у вівторок, 29 червня, одразу трьома зустрічами. У першій із них «Фортуна» зустрічалася з «Енергією». Гравці «Енергії» швидко заволоділи іні­ціативою та оформили перевагу в два м’ячі. Проте це не завадило «Фортуні» здобути перемогу – 4:3.
Згодом «Душа Пивовара» не мала жодних проблем з «Авангардом». Рахунок став розгромним уже в першому таймі – 4:0. Дублями відзначилися Тарас Река та Олег Милимука. Після перерви камбеку не сталося, а от Милимука довів свою кількість забитих до трьох м’ячів.
Завершували день «Тірас» та «Локомотив». Єдиний гол у першому таймі забив Ростислав Гришак. 1:0 – для «Тіраса». У другій половині Зубик і Карбовський довели рахунок до 1:3, а зусиль «Локомотива» вистачило лише на те, аби програти мінімально. 3:2 – «Тірас» здобуває залікові бали.
Подальший розклад і турнірна таблиця змагань будуть доступні на сторінці @lfl в Instagram.
Генеральний спонсор змагань – торгова марка «Ванат».
Партнери: ковбаси «Федоришин», автомийка «Green Wash», «BaZZar», оздоровчий центр «Kine­ziolog», «Saeco», таксі «Шара», «Меб­лі Line».

РІВНІСТЬ ІЗ «ДРУЖБОЮ»

27 червня. Чернівці. Товариська гра між мотобольними командами «Поділля-Мотор» (м.Кам’янець-Подільський) та командою «Дружба» (с.Мачухи, Полтавська область).
Матч відбувався в рівній боротьбі, але після третього періоду наші спортсмени поступалися – 4:5. Проте кам’янчани знайшли в собі сили, щоб відігратись у заключній чверті матчу – 5:5.

 

МЕДАЛІ – ПОДІЛЬСЬКИМ СТУДЕНТАМ

22-25 червня. м.Бахмут. Чемпіонат України з легкої атлетики серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, вадами зору і вадами розумового та фізичного розвитку.
Наше місто гідно представили студенти НРЗВО «Кам’янець-Подільський державний інститут».
Спортсмени привезли додому 10 нагород різного гатунку:
І – Марина Іваськова (штовхання ядра), Михайло Невінський (метання диска, метання списа), Петро Тесленко (метання списа);
ІІ – Михайло Невінський (штовхання ядра); Софія Літовкіна (біг на 100 м);
ІІІ – Софія Літовкіна (біг на 200 м), Діана Чаплінцева (біг на 100 м, біг на 200 м), Петро Тесленко (стрибки у довжину).
Тренери: Юрій Царук і Василь Кравець.

 

ПО БРОНЗУ В ГОРИ

12-16 червня. Буковель. Футбольний турнір «Буковель-2021».
Честь Кам’янця-Подільського тут відстоювала команда ДЮСШ №2 «Спортлідер». За форматом турніру колективи були поділені на дві групи по 5 учасників. У першому турі «Спорт­лідер» здолав «Дніп­ро» – 6:0, а згодом розгромив «Маріуполь» – 16:0. Однак не таким вдалим виявилося протистояння з командою «Ураган» (м.Івано-­Фран­ківськ), у ньому наші футболісти поступилися з рахунком 2:5. Ка­м’янчани посіли другу сходинку в групі та вирушили грати за бронзу, де були кращими за «Ніку» (м.Івано-­Франківськ) – 7:2.
Двоє гравців «Спортлідера» отримали індивідуальні нагороди. Найкращий гравець турніру – Павло Ксензов, найкращий півзахисник – Максим Цимбалістий.
Тренери: Сергій Горенко та В’ячеслав Цимбалістий.

ВЕТЕРАНИ ВИГРАЮТЬ БІЙ

"Тірас", ветерани25-26 червня. с.Довжок. Всеукраїнський турнір із мініфутболу серед ветеранів 45+.
Шість колективів змагались одне з одним за коловою системою. За інформацією, наданою Федерацією футболу Кам’янець-Подільського району, переможцем змагань виявився «Тірас» (с.Велика Слобідка), срібло – в «Енергетика» (м.Українка, Київська область), бронза – у «Фортуни» (м.Кам’янець-Подільський).

 

 

 

 

ОЛІМПІЙСЬКИЙ ДЕНЬ ПО-ФУТБОЛЬНОМУ

23 червня. с.Гуменці. Від­значення Міжнародного олімпійського дня. Мініфутбольний поєдинок між командами працівників Гуменецької сільської ради та молоддю села.
У цікавій боротьбі перемогу з рахунком 12:10 святкували працівники сільської ради.

Олександр ЩЕРБАТИХ.