Субота, 27 Квітня 2024 р.
6 Серпня 2021

КАМ’ЯНЧАНИ РАЗОМ В УПЛ!

 

Владислав ХамелюкСезон 21/22 у чемпіонаті України з футболу набирає обертів. Уперше за багато років до процесу залучені й гравці з Кам’янця-Подільського.

Владислав ВанатВладислав Хамелюк залишився поза стартовим складом у суботу, 31 липня, коли його ПФК «Львів» у другому турі Прем’єр-ліги приймав донецький «Шахтар». Матч передбачав багато оборонної роботи для львів’ян, тож креативний півзахисник вступив у гру лише за 7 хвилин до кінця зустрічі, коли гірники мінімально вели в рахунку, а «Львів» ще сподівався здобути хоч одии заліковий бал. Проте наприкінці гри саме донеччани дотиснули суперника – 3:0.

Того ж дня Владислав Ванат з’явився у старті своєї нової команди, одеського «Чорноморця», проти «Дніпра-1». Для нашого земляка це була всього третя гра у Вищому дивізіоні українського футболу, але саме йому тренер Юрій Мороз відвів місце на вістрі атаки «моряків».
У першому таймі дніпряни набагато більше володіли м’ячем, тож молодому форварду було важко себе проявити. Після того, як одесити пропустили на 40-й хвилині та програли стартову сорокап’ятихвилинку з рахунком 0:1, наставник команди вдався до кардинальних перестановок та здійснив низку замін. До числа тих, хто покинув поле, потрапив і Ванат. «Дніпро-1» виграв – 3:0.

Олександр ЩЕРБАТИХ.