Субота, 20 Квітня 2024 р.
17 Вересня 2021

«ДРУЖБА» НЕ ПІДКОРИЛАСЯ

У неділю, 13 вересня, «Поділя-Мотор» провело передостанній матч у чемпіонаті України з мотоболу 2021 року. До Кам’янця приїхав лідер сезону – «Дружба» (с.Мачухи, Полтавська область).

Уже на перших хвилинах гри гості затиснули нашу команду бі­-ля власних воріт і зусиллями Іва­-на Тарана відкрили рахунок. Проте це не зіпсувало налаштування на гру кам’янчан, і ще в першому періоді глядачі побачили декіль­ка дуже небезпечних виходів у контратаку з боку «Поділля-Мотор». Але підвела реалізація. Ка­м’ян­чани не забили, а під завісу першого періоду Таран зробив дубль – 0:2.
Після перерви гра відновилася з сейвів нашого голкіпера, але рахунок усе ж змінився на 0:3. До кінця першої частини матчу наша команда все ж могла розпечатати ворота «Дружби», але марно.
А далі лідер сезону повністю перехопив ініціативу та змушував кам’янецького голкіпера працю­вати безупинно. Ще в третьому від­різку забив П’янов, який ко­лись багато років віддав кам’янецькому мотоболу. А четвертий період узагалі почався із встановлення тенісного рахунку – 0:6. Однак, чого не забрати в гравців «Поділ­ля-Мотор», то це бажання боротися. Під завісу гри Денис Новаковсь­-кий скоротив відставання – 1:6.
І хоч ми ще раз пропустили, вболівальники покидали стадіон у непоганому гуморі. А «Дружба» піс­-ля звитяги офіційно оформила чемпіонство. На наших же гравців 26 вересня ще очікує домашній матч проти «Ниви» (с.Вишняки, Полтавська область).

Олександр ЩЕРБАТИХ.
Фото автора.