П'ятница, 29 Березня 2024 р.
1 Квітня 2011

ГРОМАДСЬКА РАДА СТРУКТУРУВАЛАСЬ

30 березня відбулося чергове засідання Громадської ради, під час якої було сформовано її структуру. Заступниками голови ради Ірини СТАРОСТІНОЇ було обрано Тетяну ЗАЯНЧУКОВСЬКУ (МО Партії регіонів), Валентину КАЗИМІР (МО «Батьківський комітет захисту дітей»), Леоніда МАТВЄЄВА (Подільська організація миротворців) та Анатолія МИШЛЯКОВСЬКОГО (первинна профспілкова організація ВАТ «Кам’янець-Подільськавтоагрегат»).

Також було сформовано десять комісій, аналогічних комісіям міської ради, та обрано їхніх голів. 

Перші палкі дискусії в раді викликало затвердження президії. Згідно з регламентом, вона має складатися з 15 осіб, тож, окрім голів комісій, голови і секретаря ради, до неї могли увійти ще троє представників Громадської ради. Учасників засідання обурило те, що серед кандидатів до президії ради не було Надії ПІДСКОЦЬКОЇ (міська організація ветеранів), котра фактично є одним із засновників Громадської ради. Сама Надія Костянтинівна відмовилася очолити будь-яку комісію, і «посунути» когось з трьох претендентів у президію. Після жвавого обговорення Громадська рада прийняла соломонове рішення: було внесено зміну до регламенту, яка дозволяє ввести у президію ще двох осіб, тож пані ПІДСКОЦЬКА «добровільно-примусово» таки увійшла до керівництва Громадської ради.

На завершення структурована рада прийняла своє перше конструктивне рішення: повним складом взяти участь у прибиранні міста.