Четвер, 18 Квітня 2024 р.
22 Квітня 2011

СВІТ НЕ БЕЗ ДОБРИХ ЛЮДЕЙ

15 квітня проведено нагородження переможців конкурсу розмальовок від торгової марки «ВікноПлюс». Учні шкіл взялися за розмальовування новостворених книжечок, подарованих ТМ.

У номінації «Диво-вікна» І місце здобула Анастасія ГОЛОВАТЮК (СЗОШ №1), ІІ – Галина та Андрій МОРОЗ (СЗОШ №5) і Марійка ФЛЬОРЧУК (ДНЗ №17), ІІІ виборола Вероніка БЛАЖИНЕЦЬ (СЗОШ №5), Олександр БОНДАР (СЗОШ №14) і Віка ЦИГАНОВСЬКА (ДНЗ №17).

Також було оголошено конкурс на кращий макет для нової книжки-розмальовки, яка також побачить світ найближчим часом. Усім номінантам було вручено призи: від ТМ «ВікноПлюс» – комп’ютер, фотоапарати та конструктори для школярів; від міського осередку Партії регіонів (голова Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО) – квитки в кінотеатр; від готельного комплексу «Гала-

готель» (Володимир КОВАЛЬСЬКИЙ) – квитки в боулінг-клуб; від БК «Нова Будова» (Ігор КОВАЛЬСЬКИЙ) – солодкі подарунки. Також призи авторам кращих робіт надали депутати міськради Світлана СТАРЧЕНКО та Володимир ЮР’ЄВ. 

– Наша компанія завжди підтримує талановитих та обдарованих дітей, – розповідає депутат облради, власник ТМ «ВікноПлюс» Сергій ВЕДЕРНІКОВ. – Сім’я Насті ГОЛОВАТЮК, переможниці конкурсу, опинилася у важкій ситуації: дівчинка має серйозні проблеми зі здоров’ям. Коли я прочитав лист, якого Настя написала, то настільки перейнявся її щирістю, що якнайшвидше хотів познайомитися з нею та допомогти.

У подарунок дівчинка отримала ноутбук, а також шанс на одужання – відкрито розрахунковий рахунок і на нього найближчим часом надійдуть перші кошти від спонсорів.

Р/р: 26202000142101, код: 3063304663, МФО 380009, ГОЛОВАТЮК Наталії Володимирівні. Перші надходження вже надійшли – від Сергія ВЕДЕРНІКОВА, Володимира МЕЛЬНИЧЕНКА, Володимира ЮР’ЄВА та Ігоря КОВАЛЬСЬКОГО.