П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
3 Червня 2011

ПІКЛУЮТЬСЯ ПРО ДІТЕЙ

Уже вкотре в районі відзначається Міжнародний день захисту дітей. Цього року в кафе «Мрія козака» представники влади запросили дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, тих, котрі опинились у складних життєвих обставинах, і їхніх опікунів, аби привітати зі святом. 

Заступник голови РДА Павло ДОВГОПОЛ і заступник голови райради Остап КОЛОТИЛО, вітаючи дітей, зазначили, що на сьогодні в районі проживає 122 дітей-сиріт і позбавлених батьківського піклування, є 5 прийомних сімей та один будинок сімейного типу. 

– Ми, влада, повинні робити все для того, аби жодна дитина в районі не відчувала себе самотньою, – додав Павло Григорович. 

Окрім святкового столу, дітям та їхнім опікунам було представлено концертно-розважальну програму, вручено цінні подарунки. Потім діти разом з опікунами відвідали музей воскових фігур і порозважалися в парку дитячих атракціонів. Свято відбулося завдяки таким спонсорам і меценатам: КП «Надра Кам’янеччини», кафе «Мрія козака», районне Товариство Червоного Хреста, музей воскових фігур м.Санкт-Петербург, ПП Андрій САВЕНКОВ і представники компанії «Amway». Організатором заходу виступила служба у справах дітей РДА.

Свято для дітей влаштували і в Слобідці-Кульчієвецькій. Його організатором виступила директор Слобідсько-Кульчієвецької школи Тетяна ЗАЛІЗЕЦЬКА. Дітям вручили подарунки сільський голова Руслан НЕСТЕРОВ, депутат сільської ради Олег РОМАНЮК і ПП Віталій РОМАНЮК.

Яскраве свято, в якому взяли участь дошкільнята і школярі, відбулося також у с.Жванець. Розважальна програма була насичена цікавими конкурсами. Солодкий стіл для дітвори та подарунки для випускників дитячого садка підготував і вручив директор ТОВ «Агросолюшнс» Віталій ЗАВАДСЬКИЙ.

Декілька нових вікон для Жванецької школи подарував депутат обласної ради Сергій ВЕДЕРНІКОВ.