П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
3 Червня 2011

ГУБЕРНАТОР ЗУСТРІВСЯ З ОДНОКУРСНИКАМИ

ГУБЕРНАТОР ЗУСТРІВСЯ З ОДНОКУРСНИКАМИ28 травня Подільський державний аграрно-технічний університет радо зустрічав випускників різних років. 

Майже зі всіх куточків України з’їхалися колишні студенти цього навчального закладу. Серед них і губернатор Хмельницької області Василь ЯДУХА.

Випускник агрономічного факультету 1986 р. Василь Степанович щиро привітав усіх присутніх випускників, подякував викладачам за науку, за глибокі, грунтовні знання, за те, що навчили життєвої мудрості й нині продовжують готувати чудових фахівців, які успішно працюють на благо рідної області та держави.

У подарунок від голови ОДА університет отримав сучасний мультимедійний комплекс, що дозволить значно підвищити якість навчання студентів.

– У цих стінах пройшла наша юність, тут ми здобули знання і набули людських якостей, які визначили нашу долю і подальше життя на багато років, – поділився враженнями голова ОДА Василь ЯДУХА. – І коли я зустрічався, спілкувався зі своїми інститутськими друзями, однокурсниками, не вірилося, що минуло вже 25 років. Здавалося, що ми все такі ж молоді та завзяті… І хто б яких посад нині не обіймав, – це тимчасове явище, а студентські роки закарбовуються на все життя. 

ГУБЕРНАТОР ЗУСТРІВСЯ З ОДНОКУРСНИКАМИДо випускників також звернувся ректор університету Микола БАХМАТ:

– Приємно відзначити, що серед випускників нашого вишу дуже багато відомих постатей: вчені, академіки НААН України Микола МАЛИК, Борис ДЗЮБЕЦЬКИЙ, директор Інституту цукрових буряків Микола РОЇК, Герой Соціалістичної праці, академік НААН України, колишній директор Всесоюзного інституту свинарства (м.Полтава), ім’я якого носить тепер інститут, Олексій КВАСНИЦЬКИЙ, професор Інституту зоології АН УРСР генетик Микола ТАРНАВСЬКИЙ, а також відомі політики та урядовці Леонтій ДУНЕЦЬ, Йосип ВІНСЬКИЙ, перший заступник голови Київської міської адміністрації Олександр МАЗУРЧАК, губернатори Василь ЯДУХА (Хмельницька область), Анатолій ПРИСЯЖНЮК (Київська область), Валентин ХОПТЯН (Тернопільська область), 39 випускників – заслужені працівники України, 16 – народні депутати 

України різних скликань, 10 – Герої Соціалістичної праці, а двоє – Петро ІВАЩУК та Іван ГУТА – Герої України. 

Далі на викладачів і випускників чекав чудовий концерт. На завершення кожен випуск спілкувався поза стінами альма-матері у тісному колі однокурсників…