Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
24 Лютого 2012

ПРИДАТНІ В МИРНИЙ ЧАС!

Не щодня побачиш, як депутатам міськради віддають команду «Шикуйсь!», а вони слухняно і стрімко створюють спільні шеренги, незважаючи на те, яка політична сила значиться на їхньому мандаті.  Така неймовірна подія відбулася 22 лютого на військовому полігоні. 

Валентина СТЕЛЬМАХНещодавно на засіданні сесії міськради начальник факультету військової підготовки К-ПНУ ім.Огієнка Сергій МАЛЬЧЕНКО запросив колег-депутатів, представників виконкому та журналістів відзначити День захисни­-ка Вітчизни по-військовому, а саме – пройти справжню стрілецьку підготовку. Також пропозицію згадати молодість отримали і ветерани Збройних сил. 

ПРИТДАТНІ В МИРНИЙ ЧАС!Під керівництвом одного з них (на фото ліворуч) – Володимира ДЗЮБАКА – довелося пройти військову підготовку журналістам «ПОДОЛЯНИНА» в складі загону, до якого також увійшли депутати від партій «УДАР» та «Сильна Україна». Наш командир був з великим  досвідом – Володимир Борисович 35 років відслужив у Збройних силах, служив комбатом у Грузії, Німеччині, командиром полку в Німеччині та Кам’янці-Подільському, а також 13 років – військовим комі­саром Кам’янця-Подільського. Члени його загону не осоромили командира, зокрема депутат міськради Володимир ЮР’ЄВ продемонстрував серйозні успіхи в стрільбі з автомата Калашнікова та пістолета Макарова.

– Моя група активно проявила себе у виконанні контрольних вправ зі зброї. Також мені приємно подякувати Сергію МАЛЬЧЕНКУ, особовому складу військового факультету за організацію свята захисників Вітчизни, – сказав полковник ДЗЮБАК.

Судячи із захоплених поглядів на зброю та юнацького блиску в очах, владні мужі отримали справжнє задоволення від можливості повернути час назад – у свою молодість та армійську службу. 

Сергій МАЛЬЧЕНКОСеред «призовників» були помічені секретар міськради Василь СЕНЮК, заступники міського голови Сергій БАБІЙ та Василь СУКАЧ, член виконкому Віктор ТИМЧЕНКО, чималий особовий склад налічувала фракція «Батьківщини» на чолі з головою міської організації Сергієм АКИМОВИЧЕМ.

Розділити радість чоловічих розваг не побоялися і жінки, зокрема керуюча справами виконкому Валентина СТЕЛЬМАХ та директор департаменту правового супроводу міськради Наталія САВЧУК. 

Останнім пунктом дислокації загонів стала польова кухня, де на всіх очікувало частування надзвичайно смачною кашею та рибною юшкою. 

– Цього року ми вперше проводимо подібні змагання зі стрільби, але плануємо їх зробити традиційними. Загалом сьогодні на полігоні відстріляли 83 чоловіків, кращі з яких будуть відзначені на засіданні чергової сесії міськради 28 лютого, – повідомив полковник МАЛЬЧЕНКО.

Як стріляли депутати, можна побачити у фотогалереї.