Середа, 24 Квітня 2024 р.
8 Червня 2012

ПОЛІТИКИ ВИЙШЛИ НА «ТРЕНУВАННЯ» РАНІШЕ ЗА СПОРТСМЕНІВ

ПОЛІТИКИ ВИЙШЛИ НА «ТРЕНУВАННЯ» РАНІШЕ ЗА СПОРТСМЕНІВКеруючись спортивною приказкою «Матч відбудеться за будь-якої погоди», компанія ентузіастів, серед яких міський голова Михайло СІ­МАШ­КЕВИЧ, депутат облради Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО, секретар міськради Василь СЕНЮК та депутати міськради Валерій СЛОБОДЯН і Надія СІЛЬЧЕНКО (фракція Партії регіонів), вирішили 6 червня власноруч попрацювати над благоустроєм майбутнього спортивного майданчика поблизу ДЮСШ №2. Ні мряка, ні вітер, ні багнюка не стали перепоною для людей, котрі турбуються про здоровий спосіб життя наших дітей. 

Минулого тижня, згідно з рішенням сесії міськради, земельну ділянку за будівлею спортшколи було повернуто в користування спортсменів для облаштування спортивного майданчика. І ось у середу там повним ходом розгорнулися земельні роботи – грейдером розрівнювалася поверхня, викорчовувалися пні, розчищалася ділянка від гілля та сміття. За словами Валерія СЛОБОДЯНА, вже закуплено матеріали для виготовлення турніків, брусів та іншого спортивного обладнання. 

ПОЛІТИКИ ВИЙШЛИ НА «ТРЕНУВАННЯ» РАНІШЕ ЗА СПОРТСМЕНІВ– Відтепер 5 місяців на рік спортсмени зможуть тренуватися на свіжому повітрі. Коли людина має чим зайнятися, вона ніколи не набуде шкідливих звичок, – зазначив Валерій Анатолійович. – Як і пообіцяли, сьогодні наша фракція тут проводить суботник, бо ми прагнемо, щоб молоді кам’янчани мали якнайбільше місць для корисного дозвілля та фізичного розвитку. Радий, що цю ініціативу підтримали і Михайло СІМАШКЕВИЧ, і Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО. Це не єдиний спортмайданчик, який незабаром з’явиться в місті – вже оприлюднювалася інформація про нашу роботу з облаштування цілої спортзони в центральному парку. 

Вл. інф.