П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
23 Листопада 2012

МИЛІСТЬ ТЕТЯНИ СРІБНЯК ОЦІНИЛА КРАЇНА

Тетяна СРІБНЯКНаймилосерднішою людиною країни, за версією журналу «Твой малыш», визнано жительку с.Гаврилівці Тетяну СРІБНЯК. Саме вона стала переможницею Всеукраїнської соціальної акції «Золоте серце» в номінації «Милосердя». На Кам’янеччині Тетяну знають як сильну та цілеспрямовану жінку, котра поставила хворого на ДЦП сина на ноги завдяки іпотерапії. А тепер допомагає сім’ям, що мають дітей з таким же діагнозом.

 Така акція щороку проводиться журналом «Твой малыш», починаючи з 2004 р. Її мета – розповісти про лікарів, учителів, організаторів притулків, громадських діячів та інших людей, які віддано служать своїй справі й виділяються серед інших професіоналізмом, відповідальністю та милосердям. На сторінках журналу публікуються історії людей, вартих перемоги в трьох номінаціях – «Турбота», «Милосердя» і «Професіоналізм».  

Переможців цьогорічного конкурсу визначили читачі журналу за допомогою смс- та інтернет-голосувань. А організатори та партнери акції на офіційній церемонії нагородження, що відбулась 15 листопада в м.Київ, вручили їм цінні подарунки та грошові премії.