П'ятница, 29 Березня 2024 р.
4 Січня 2013

ТРОТУАР ПЕРЕТВОРИВСЯ НА КОШМАР

ТРОТУАР ПЕРЕТВОРИВСЯ НА КОШМАРКам’янчанам не завадило б подбати про шиповане взуття. Тротуари міста перетворилися на справжню ковзанку, на якій що не крок – то ризик травмуватися. 

До редакції почали надходити дзвінки зі скаргами на непосипані вулиці й проханням запитати в чиновників, чи не слизько їм.

– Подивіться, що робиться на нашій маленькій центральній вулиці. Люди похилого віку не можуть навіть вийти, аби купити хліба, через те, що на тротуарах така ковзанка, – обурюється Валентина КАНЕВСЬКА, яка мешкає на вул.Соборна.

Та подібну ситуацію ми бачимо не лише на Соборній – льодовиковий період настав чи не для всіх вулиць міста. І така ситуація, звичайно, не залишається без наслідків. Лікар-травматолог травматологічного від-ділення міської лікарні Віталій СУХОВЕРКО повідомив, що з 31 грудня до 2 січня до травмопункту потрапило 80 кам’янчан. 

– Людей доставляли з травмами різного ступеня тяжкості, в основному, це забиття чи переломи верхніх та нижніх кінцівок. Кількість травмованих удвічі більша, ніж у звичайні дні, – каже Віталій Володимирович. – А головні причини – ожеледиця та стан алкогольного сп’яніння.

ТРОТУАР ПЕРЕТВОРИВСЯ НА КОШМАРНа жаль, ламають кістки на тротуарах міста не тільки нетверезі. І звинувачують у цьому люди не тільки матінку-природу. Тому із запитанням «Коли ж наші тротуари приведуть до ладу» звертаємося в департамент ЖПДІ.

– Можливо, така ситуація виникла через те, що

1 січня двірники не працювали, – коментує директор департаменту Олександр БАБЧИНСЬКИЙ. – Але наразі департамент робить акцент на посипанні доріг. Крім того, взялися за збивання льоду.

Починаємо роботу від вулиці Лесі Українки та рухаємося в напрямку до ринку. Однозначно, на це потрібно часу не менше як тиждень. А поки що будемо також і підсипати.