П'ятница, 29 Березня 2024 р.
18 Січня 2013

НОВИЙ «МАГІК» ДЛЯ СПОРТСМЕНІВ

«Магік+Спорттовари» вже давно є провідним спортивним магазином Кам’янця-Подільського, який, до того ж, займається благодійністю, підтримуючи спортивні змагання у наших ДЮСШ. 11 січня на проспекті Грушевського, праворуч від входу до Центрального стадіону, відкрилося нове приміщення цього чудового магазину, яке, крім того, вражає вишуканим архітектурним дизайном.

НОВИЙ «МАГІК» ДЛЯ СПОРТСМЕНІВПрисутність на урочистому відкритті начальників міського і районного відділів у справах сім’ї, молоді та спорту Степана Павловського й Віктора Дорожа, а також директорів наших ДЮСШ краще за будь-які слова продемонструвала роль магазину в спортивному житті міста.

– Мабуть, це також Ваші клієнти? – запитуємо у власниці магазину Таміли КАРПЮК.

– Так, ми з ними постійно співпрацюємо, є спонсорами змагань, готуємо призи юним спортсменам. Нам приємно бачити, що діти цікавляться спортом.

– Кажуть у Вашому магазині часто можна зустріти відомого футболіста Віталія Трушева…

– Справді, Віталій давно тут купує спортінвентар. Серед наших клієнтів і Навазір Кучумов, Сергій Ренке (який у нас раніше працював), Вадим Воронецький, Кім Мітельман, Володимир Пташник, ШШК «Гросмейстер», танцювальні колективи «Апельсин», «Абра» та багато інших.

Таміла Полікарпівна розпочала власну справу ще 2000 року з продажу спортивного взуття на ринку. Згодом розширила асортимент товарів і орендувала різні приміщення під магазин. Шість років тому вона розпочала будувати власне приміщення на проспекті Грушевського, де нині на двох поверхах можна знайти все, що потрібно для спорту: від одягу та всіляких дрібничок до тенісних і більярдних столів, тренажерів тощо. Ще одна філія магазину розташована за адресою: вул.Першотравнева, 7.