П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
15 Лютого 2013

МОЛОДЬ НАПИШЕ ПРО КАМ’ЯНЕЦЬ

МОЛОДЬ НАПИШЕ ПРО КАМ’ЯНЕЦЬЧи потрібна Молодіжна рада в нашому місті? Саме це запитання обговорювалося 12 лютого під час засідання голів студентського самоврядування. До диспуту долучилися як представники влади, так і учні та студенти.

Заступник завідувача відділу в справах сім’ї, молоді та спорту департаменту гуманітарної політики Юрій КОЗЛОВ наголосив, що кам’янецьку молодь необхідно залучати до розробки і реалізації різних проектів, які, власне, і хвилюють юних кам’янчан. Тож на першому засіданні голови учнівського та студентського самоврядувань одностайно проголосували за створення Молодіжної ради, навіть озвучили низку проектів, які варто впроваджувати в місті.

Неабияке захоплення викликала і пропозиція Юрія Козлова долучитись до молодіжного Міжнародного руху «POST CROSSING», що об’єднує молодь різних країн світу через поширення листівок з текстом про себе та місто. Активним молодим кам’янчанам запропонували на листівках із зображенням визначних місць нашого міста англійською мовою написати інформацію про себе. Підписані листівки роздаватимуть під час туристичної виставки «ІТВ-2013», що проходитиме наступного місяця в Берліні.