П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
15 Лютого 2013

ХІБА КОМУСЬ НЕ ПОТРІБЕН «ПРОВІАНТ»?

ХІБА КОМУСЬ НЕ ПОТРІБЕН «ПРОВІАНТ»?«Напередодні Нового року приємною несподіванкою для нас стало відкриття продовольчого магазину «ПРОВІАНТ» за адресою: Вірменський ринок, 4. В невеликому приміщенні магазину вражає широкий асортимент молочної та хлібобулочної продукції, кондитерських і ковбасних виробів, бакалійної продукції тощо, і найголовніше – за помірними цінами.

В цій частині Старого міста досі не було продовольчого магазину, тому нам доводилося долати неабияку відстань, щоб придбати продукти. А серед нас є багато пенсіонерів, дітей і чорнобильців. Тому ми хочемо висловити вам вдячність за цей справжній подарунок для корінних жителів Cтарого міста.

З повагою, Олександр Кононенко, Ганна Москавлюк, Яна Турняк, Тетяна Васильчук (всього 81 підпис кам’янчан)».

Такий лист-подяку керівництву Української автокефальної православної церкви написали жителі Старого міста на знак вдячності за відкритий 26 грудня минулого року продовольчий магазин «ПРОВІАНТ».  

Власник магазину Микола ДУТКО, який не один рік реалізовував сувеніри на території Старого міста, зрозумів, що жителям цієї частини міста та туристам бракує продовольчого магазину. Оскільки найближчі точки продажу продуктів розташовані на вул.Зарванській та Троїцькій площі.

– Приміщення магазину, а саме 50 квадратних метрів, орендую в єпархії автокефальної церкви, – каже він. – Звісно, є люди, яким це не подобається. Навіть була публікація з цього приводу, мовляв, вперемішку зі свічками продають харчі та алкоголь. Хоча насправді це не так. 

Богослужіння відбуваються у східній частині приміщення, магазин же розмістився у західній і має окремий вхід. Тут ніхто не розпиває спиртних напоїв. А на такий крок прихожани і священнослужителі пішли заради того, аби кошти за оренду витратити на ремонт історичної будівлі, яка може розлізтися по швах.

ХІБА КОМУСЬ НЕ ПОТРІБЕН «ПРОВІАНТ»?Кам’янець – гарне місто, яке полюбляють туристи. І хочеться, щоб вони не дивилися на руїни, а милувалися відреставрованими приміщеннями.

Підприємець має на руках договір оренди приміщення, необхідні ліцензії. Крім того, сумлінно сплачуються податки до міського бюджету та кошти за оренду.

За словами покупців, у магазині завжди свіжа та якісна продукція, і головне – за доступними цінами.

Тож, блукаючи вуличками Старого міста, завітайте і в «Провіант», який працює щодня, з 8.00 до 21.00.