Четвер, 18 Квітня 2024 р.
15 Лютого 2013

ДЕМЕТРІВСЬКИЙ ВЕТЕРИНАР – НАЙКРАЩИЙ В КРАЇНІ

Вадим ПОРЯДКОКращий ветеринар України живе в Кам’янці-Подільському, працює на ПП «Деметра-2010», а у вільний від роботи час співає в церковному хорі. 

Щодня Вадим ПОРЯДКО прокидається ледь за третю ночі, адже о четвертій уже потрібно бути на фермі в Боришківцях. Там на нього чекають 500 корів, теличок і телят, з десяток свиней і тридцять коней, яких потрібно оглянути й за потреби допомогти.

Роботі молодий чоловік віддається на всі сто, саме тому й був висунутий від району на I Всеукраїнський конкурс «Лікар-ветеринар року», фінал якого відбувся 12 лютого в Києві. В змаганні взяли участь понад 100 спеціалістів із 18 областей України, АР Крим і м.Київ. Переможців обирали за трьома номінаціями: «Кращий лікар-ветеринар продуктивних тварин», «Практик-професіонал ветеринарної медицини дрібних тварин», «Кращий молодий спеціаліст-ветеринар».

«Золото» в першій номінації здобув наш Вадим Петрович. Головною нагородою став цифровий ультразвуковий діагностичний апарат «Універсальний», а отже відтепер «деметрівським» тільним корівкам робитимуть сучасну УЗД-діагностику.