П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
7 Червня 2013

ЛІСАПЕТ – НА МІЛЬЙОН

Лісапет -  на мільйон	  Минулої суботи колоритні подолянки із села П’ятничани Чемеровецького району, знані у нашому місті, та й країні загалом, як «Лісапетний батальйон», стали переможцями популярного шоу «Україна має талант». Просто із зіркової сцени,

навіть не знімаючи корон із голови, жінки вирушили не до рідного села, а до Кам’янця-Подільського. Про це журналістам «ПОДОЛЯНИНА» розповіла керівник улюбленого тепер уже

всієї країни колективу Наталія ФАЛІОН.


­ Ми навіть додому не за­їжджали, одразу ж після шоу вночі виїхали до вас. Щоправда, спочатку завітали на Буковину, бо там також мали дуже давнє запрошення, а ми ж люди обо­в’язкові: сказали, що будемо, значить ­ будемо, незважаючи ні на що. Але вже в неділю ввечері у «Версалі» ми вітали кам’янецьких молодят із одруженням, ­ зізнається Наталія Іванівна. ­ Та й взагалі, у Ка­м’янці­Подільському ми часті гості. Торік на 8 Березня виступали для міських і районних чиновників. А скільки у вас маємо корпоративних виступів: весілля, дні народження тощо.

­ І які ж відчуття переповнюють після здобуття перемоги в такому грандіозному шоу?

­ Ой, словами те передати важко. Це прекрасний проект, котрий об’єднує безліч талановитих людей. Кожен із учасників був вартий перемоги, та, видно, Богу було завгодно, щоб саме ми завоювали велику шану і любов нашого народу. І ми дуже пишаємося, що простий сільський колектив зміг піднятися на таку висоту. За нами ніхто не стояв, нас ніхто не продюсував, ніхто не підштовхував. Отак самотужки, на голому ентузіазмі вирвалися до Києва і вдало себе показали. Чесно кажучи, до цього ми багато виступали в різних містах України, але жодного разу не брали участі в конкурсах. Я чомусь вважала, що такі змагання ­ для молоді. Бо ж перемога може відкрити чималі перспективи, дати шанс змінити життя в корені.

­ Але ж такий шанс отримали саме Ви, за великим рахунком, ­ найстарші фіналісти. Якісь зміни у своєму житті вже відчуваєте?

­ Звичайно, тепер до нас привертається дуже багато уваги, аж якось незручно. От сьогодні приїжджає СТБ, будуть знімати Лісапет -  на мільйон«Неймовірну правду про зірок». Запрошують нас взяти участь і у «Мастер­шефі» та інший цікавих проектах. Усе просто неможливо охопити. Тому відчуваємо трішки втому від такої загальної уваги. Отримали й багато запрошень на великі концерти Україною. Нині готуємося до одного з таких у Львові. Що тут скажеш, відчуваємо себе справжніми артистами, зірками.

­ Від столичних продюсерів якихось спокусливих пропозицій ще не надходило?

­ Відповідь на це запитання матиму незабаром, бо днями мене запросили в продюсерський центр. Я не знаю, чи потрібно мені щось змінювати в своєму житті, але хтозна, можливо, буде якась дуже цікава пропозиція, і мої сільські баби залишать господарство, залишать село і будуть тепер шоу­вумен (сміється).

­ А виграшний мільйон у руках вже тримали?

­ Ще ні. Він буде поступово ­ впродовж трьох років ­ надходити нам. Як уже було оголошено, віддати його ми збираємося на будівництво храму в нашому селі, жодних інших думок і в голову не приходило. Наразі вже збудовано фундамент. А лиш отримаємо перший транш виграшу, одразу ж замовимо цеглу і почнемо зводити стіни.

­ Новий альбом випускати збираєтеся?

­ У нас уже є один альбом «Машина ­ звір, а баба ­ грім», наразі працюємо над виходом другого, який так і називатиметься «Лісапетний батальйон». Він і досі не побачив світу тільки тому, що потрібно записати ще дві пісні, а я все ніяк не знайду часу, щоб по­їхати на студію до Вінниці. Та, думаю, найближчим часом ми виправимо цю ситуацію.

Ну, що ж, як кажуть, «Камон, камон, камон, наш «Лiсапетний батальйон», спiдницi вiд Шанель, а панталони вiд Луї Вiттон. Давай, баби, давай, крути педалi, не зiвай ­ попереду Америка, Європа i Китай…».