Середа, 24 Квітня 2024 р.
21 Червня 2013

ДЕПОЗИТ ЗАРОБИВ НА МАЛЬДІВИ

Щаслива мить врученняНа початку червня наш земляк став переможцем акції «Фінансовий туризм» за умовами якої клієнти банку «Надра», котрі оформили валютний депозит з 18 березня до 31 травня, мали можливість взяти участь у розіграші путівок на двох. Фіналістів визначали шляхом

жеребкування за номером договору. Серед щасливчиків, котрі незабаром вирушать на екзотичний острів, є і кам’янчанин Віталій СТЕЦЮК. 18 червня у Кам’янець-Подільському відділенні банку «Надра» (вул.Драгоманова, 12л) щасливому подружжю Стецюків: Віталію, Еліні та 3-місячному Вадимчику урочисто вручили путівку на двох на Мальдіви.

– Стати клієнтом банку «Надра» мені порадив мій товариш, за що йому вдячний, – ділиться враженнями переможець Віталій. – Коли оформлював валютний депозит, працівники повідомили, що я став учасником акції «Фінансовий туризм». Але, відверто кажучи, на перемогу я не сподівався. Тож приємною несподіванкою для нашої родини став дзвінок із банку і повідомлення про перемогу. Перша співпраця із цією банківською установою мені принесла не лише прибуток, а й шикарний подарунок – 8 днів відпочинку на Мальдівах. Цьому банку я довіряю і співпрацюватиму з ним надалі.

Віталій зізнався, що йому таланить у виграшах. Не вперше він бере участь у різних акціях і… перемагає. Проте приз від банку «Надра» – найцінніший і найнеочікуваніший.

Загалом кам’янчани активно відгукнулися на акцію «Фінансовий туризм», що тривала 11 тижнів. За цей час свої кошти банку Ïîäðóææÿ Ñòåöþê³â ç Îëåêñàíäðîì Ïîäîëüñüêèì«Надра» довірили близько двох тисяч кам’янчан, котрі оформили депозит під 11% річних у доларах США, 9% – у євро чи 20% – у гривні терміном на 6, 9 або 12 місяців.

– Наразі цей депозитний продукт – найпривабливіший на фінансовому ринку України, – пояснює директор відділення банку «Надра» у м.Хмельницький Олександр Залишу автограф - і на МальдівиПОДОЛЬСЬКИЙ, який спеціально завітав до Кам’янця для вручення подарунка. – Крім цього, діють популярні програми по депозитах – накопичувальний рахунок «Безлімітний». Я радий, що наш земляк отримав путівку на двох, скористатися якою зможе до 31 грудня цього року. До речі, на пільгових умовах він може взяти на відпочинок ще когось із рідних. Я вітаю подружжя Стецюків із перемогою, бажаю їм незабутнього відпочинку та подальшої плідної співпраці з нашим банком.   

А допоки родина Стецюків радіє перемозі та збирається на Мальдіви, банк «Надра» готує нові приємні несподіванки та акції для своїх клієнтів.

Влада КОЛІСНИК.