Вівторок, 16 Квітня 2024 р.
25 Жовтня 2013

«НОВА БУДОВА» ВИРОЩУЄ АКУЛ БІЗНЕСУ

акули.jpgЯк часто талановиті, активні та творчі люди не мають змоги реалізувати свої ідеї через елементарний брак коштів? Скільки розумних, перспективних, амбітних не мають можливості гідно працевлаштуватися? Натомість майже кожний підприємець чи організація безуспішно витрачають масу часу і коштів, аби отримати в свою команду справді хорошого працівника. Парадокс у тому, що, попри всі намагання, обидві сторони ніяк не можуть пересіктися в необхідній точці.

Група компаній «Нова Будова» ініціювала можливе вирішення цієї проблеми, оголосивши конкурс «НОВІ АКУЛИ БІЗНЕСУ». Тому вже із жовтня цього року за підтримки міського голови Михайла Сімашкевича конкурс стартував. Його метою якраз і є виявлення талановитих, активних, спов­нених ідей і творчих людей для подальшого працевлаштування та професійного роз­витку.

На конкурс подаються проекти, які можуть бути реалізовані для розширення інфраструктури житлового комплексу «Нова Будова» або навіть міста Кам’янця­По­діль­ського чи району. Мета конкурсу ­ ви­явити перспективні проекти, що можуть бути привабливими з економічної чи соціальної точки зору.

Конкурсанти змагатимуться у двох номінаціях: «Найкращий бізнес­проект» і «Найкращий соціальний проект».

ПЕРЕМОЖЕЦЬ КОНКУРСУ ОТРИМАЄ ПРЕМІЮ ­ 10 000 ГРН. Для другого місця передбачено дві премії по 5 000 грн., а для третього ­ три премії по 3 000 грн.

Також у призерів з’являється можливість підписання угоди на реалізацію авторських бізнес-проектів. А найперспективніших чекає працевлаштування з подальшим сприянням професійному та особистісному розвитку, інші цінні призи.

Реєстрація учасників і прийом робіт на сайті www.novabudova.com триває до 30 листопада 2013 р.

Підбивати підсумки конкурсу буде професійне журі. До його складу увійдуть представники ГК «Нова Будова», міської ради та найуспішніші підприємці міста.

Участь у конкурсі безкоштовна, в ньому може спробувати сили будь-хто, незалежно від місця проживання, рівня освіти та професійного покликання. При оцінюванні робіт журі керуватиметься такими критеріями:

• актуальність і доцільність практичної реалізації проекту на території ЖК «Нова Будова» або в місті чи районі;

• комерційна (соціальна) ефективність проекту;

• обгрунтованість фінансування;

• повнота, необхідний ступінь деталізації розділів;

• чіткість, наглядність даних;

• враження від презентації. 


Якщо ви навіть не впевнені в перемозі, все одно візьміть участь у конкурсі. По-перше, можете про себе заявити – і це вже успіх, бо вас можуть помітити як ініціативну людину і запропонувати співпрацю. По-друге, маєте шанс отримати оцінку свого проекту експертами та спеціалістами. Якщо ваш проект не доопрацьований, вони вкажуть на недоліки, і тоді буде легше рухатися далі. Головне – якомога простіше і в повному обсязі донести свою ідею до аудиторії!

Можливо, саме ваш проект стане переможцем конкурсу, тому

не втрачайте дорогоцінного часу, швидше включайтеся, думайте, перемагайте і ніколи не забувайте, що «Ваше майбутнє – у ваших руках».

Це шанс реалізувати себе, матеріалізувати свою мрію та змінити життя інших!!!

Деталі та реєстрація на сайті  Офіційний сайт