Четвер, 28 Березня 2024 р.
29 Листопада 2013

«LYTVYN» У КАМ’ЯНЦІ! ТА НЕ ТОЙ ЛИТВИН…

«LYTVYN» У КАМ’ЯНЦІ! ТА НЕ ТОЙ ЛИТВИН…У листопаді на другому поверсі ТЦ «Ювілейний» (вул.Лесі Українки, 30) відкрився магазин жіночого одягу «Lytvyn».

Про те, що цікавого пропонує кам’янчанкам нова для нашого ринку компанія, ми розмовляли із засновником Житомирського швейного підприємства «Lytvyn Company» Ярославом ЛИТВИНОМ.

­ Наше підприємство виробляє жіночий одяг уже чотирнадцятий рік поспіль, ­ розповідає пан Ярослав. ­ Ми створюємо цікаві речі, які вигідно підкреслюють переваги і маскують недоліки жіночої фігури. Працюємо з гарними турецькими тканинами, німецькими прикладними матеріалами на сучасному професійному обладнанні, завдяки чому досягається висока якість. Оскільки українська жінка любить гарно одягатися, роботи нам вистачає.

­ Що вирізняє одяг «Lytvyn» від інших?

­ Все! А ще у нас дуже гарно працює капсульний метод: жакети, спідниці, брюки, жилети, сукні йдуть окремими артикулами, і клієнтка у магазині сама стає стилістом і обирає гардероб. Для прикладу, ми шиємо сірі з чорним оздобленням жакети як варіант, даємо клієнтці право вибору ­ придбати з таким жакетом брюки чорного чи сірого кольору, сіру чи чорну спідницю. Також це дуже зручно для тих жінок, фігура яких дещо відрізняється від стандартів: можна придбати жакет 46 розміру, а брюки ­ 50­го, чи навпаки.

– З яким розмірним рядом Ви працюєте?

– Ми виготовляємо речі від 40 до 56 розміру.

– У вас гнучка цінова політика?

– Скажімо так: у магазині в Кам’янці-Подільському знайдете моделі осінньо-зимового асортименту за ціною від 265 до 550 грн. Тут діють «LYTVYN» У КАМ’ЯНЦІ! ТА НЕ ТОЙ ЛИТВИН…система знижок, а також дисконти магазину жіночого одягу «Petro Soroka». Встановлено термінал, можна розрахуватися навіть кредиткою. Постійно діє акція «Подарунок іменинниці», коли за 7 днів до та після дня народження клієнтка отримує в подарунок від нас 15% знижку. Ми не витрачаємо шалених коштів на рекламу, а це теж впливає на собівартість. Найкраща реклама – наші постійні клієнтки. Хто придбав одну сукню чи костюм, обов’язково задоволеним приходить ще.

– Чи стежите Ви за модними тенденціями?

– Аякже, без цього неможливо конкурувати з іншими. Більше того, закуповуючи тканини, намагаємося так підібрати кольорову гаму, аби догодити жінкам різного типу: один і той самий принт купуємо в теплих і холодних відтінках, відповідно, обираючи сукню, жінка має альтернативу. Якщо в магазині клієнтці сподобалася модель у шоколадному кольорі, а вона потребує її в темно-синьому, це теж не складає для нас труднощів: жінка обирає модель, тканину, вносить символічний завдаток і за тиждень отримує замовлення.

– Чи продається Ваш одяг через Інтернет?

– Ми надаємо перевагу власній торговельній мережі, оскільки величезне значення має індивідуальний підхід до клієнта, з урахуванням усіх його особливостей і потреб. Навіщо гадати, підійде річ чи ні, якщо можна в комфортних умовах приміряти близько десятка варіантів, підібрати аксесуари, отримати слушну пораду від продавця. До речі, в кам’янецькому магазині можна придбати чеську біжутерію «Foxtrot» та «Favorite», «Kobi» з кристалами Swarovski, щоб доповнити створений образ.

– Який режим роботи магазину «Lytvyn»?

– З 10.00 до 19.00 – у будні, з 10.00 до 17.00 – в суботу та неділю.

Чекаємо на Вас!