Середа, 24 Квітня 2024 р.
13 Грудня 2013

А ВАШІ ДВЕРІ ГАРАНТУЮТЬ ВАМ ЗАТИШОК І БЕЗПЕЧНІСТЬ? «LUX DOORS» ГАРАНТУЄ

А ВАШІ ДВЕРІ ГАРАНТУЮТЬ ВАМ ЗАТИШОК І БЕЗПЕЧНІСТЬ? «LUX DOORS» ГАРАНТУЄЧи могли б ви уявити будинок зовсім без дверей? Напевно, ні, адже двері є невід’ємним атрибутом кожної оселі, а надійні та якісні не тільки служать декоративною прикрасою, але й захистом.

У нашому місті представлений досить великий вибір вхідних і міжкімнатних дверей для дому чи офісу, різного кольору та стилю. А різноманітність матеріалу для виготовлення дверних конструкцій, декоративні вставки і ручки можуть заплутати недосвідченого покупця, адже не щодня ми купуємо двері. Тому саме широкий асортимент штовхає покупця на прийняття необдуманих і поспішних рішень, які з часом можуть перерости у неприємні моменти та незадоволеність товаром. Головним аспектом при купівлі повинна бути гарна якість за відповідну ціну.

У Кам’янці-Подільському, в приміщенні супермаркету «Пакко», з 1 жовтня цього року працює салон-магазин дверей «LUX DOORS», де представлені двері українських і зарубіжних виробників на різний смак. Саме там кваліфіковані консультанти, співвласники салону Юрій КУЗНЄЦОВ і Андрій ГУТНИК, допоможуть підібрати оптимальний для вас варіант, а особливий підхід до кожного клієнта залишить задоволеним вас і ваш гаманець.

У «LUX DOORS» ви гарантовано оберете якість, яка принесе затишок і тепло у ваш дім. Продумана дерев’яна дверна конструкція, якість зовнішнього покриття, європейський рівень безпеки замків, надійність фурнітури, доступні ціни та чималий асортимент гарантують довговічність, безпечність та можливість обрати оригінальні рішення дизайнерів.

– Ми співпрацюємо тільки з перевіреними заводами-виробниками, тому можемо гарантувати якість нашим клієнтам, – запевнив Юрій. – Якщо замовляємо броньовані вхідні двері, то в нас це високоякісні двері від середнього до vip-класу з таких фабрик, як «Мілано» (м.Житомир), «Аплот» (м.Чернівці), вхідні й міжкімнатні – «Аванті» (Італія), «Брама» (м.Львів), «Термінус» (м.Вінниця), «Ардор» (м.Одеса) тощо. Фурнітуру підбираємо відповідно до стилю дверей і за смаком покупців. Більшість міжкімнатних дверей виготовлені із масиву сосни та покриті високоякісним шпоном цінних порід дерев, як-от анегрі, дуб, горіх.

Не варто забувати також і про естетичний вигляд. Красиві дерев’яні двері свідчать про бездоганний смак господаря, тому всі декоративні рішення повинні гармонійно поєднуватися. Кольорова гама і фурнітура мають вписуватись у ваш інтер’єр і створювати затишну атмосферу. Обираючи двері, треба пам’ятати, що вони – обличчя оселі, відображення вашого смаку й статусу. А вхідні, до того ж, повинні бути міцними та надійними. Поради щодо вибору запитаємо в «LUX DOORS»:

А ВАШІ ДВЕРІ ГАРАНТУЮТЬ ВАМ ЗАТИШОК І БЕЗПЕЧНІСТЬ? «LUX DOORS» ГАРАНТУЄ– Коли ми продаємо броньовані вхідні двері, перш за все запитуємо про їхнє призначення, адже двері для приватного будинку від квартирних повинні відрізнятися, наприклад, високою стійкістю до перепадів температур і відповідно зовнішнім покриттям, – ділиться з нами Андрій. – Взагалі, при виборі вхідних дверей потрібно врахувати дуже багато факторів: якість каркаса та замка, фарбування металевої частини – порошкове воно чи ні, товщину металу – має бути приблизно 2 мм, наповнення – найкраще щільна мінвата, фурнітуру тощо. Економити на вхідних дверях не можна, бо вони – основа вашого спокою й безпечності. Ласкаво просимо до нас, усе розповімо, покажемо та допоможемо зробити правильний вибір!

У магазині, крім вхідних і міжкімнатних дверей, також можна вибрати дерев’яні грабові столи різних моделей, а незабаром – і дерев’яні ліжка та вікна з євробруса.

Для довідки: вул.Князів Коріатовичів, 25, територія «Нової Будови», супермаркет «Пакко».

Ірина ІЛЬНИЦЬКА, спец. для «ПОДОЛЯНИНА».