Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
21 Березня 2014

КРАЇНУ ДЕРУТЬ, АЖ НА ДОВЖКУ ПИЛ ЗДІЙМАЄТЬСЯ

Жителям Довжка вкотре перекрили кисень стіною пилу. Після рихтування тамтешньої вулиці Смирнова сумішшю «незрозумілого походження» люди скаржаться на нестерпну куряву, що здіймається після курсування автотранспорту, вкриваючи брудно-сірою пеленою все, що розташоване на людських подвір’ях.

– Неможливо ані відчинити вікна, ні розвішати білизну, ані вийти на прогулянку з дітьми, – бідкається потерпілий від бруду і пилу Микола.

Таку «послугу» селянам роблять уже не вперше, а ті, в свою чергу, не вперше нарікають на ігнорування їхніх звернень. Нагадаємо, що восени минулого року (див. «ПОДОЛЯНИН» від 8 листопада 2013 р.) ми писали про цю задушливу проблему.

Дорожники пообіцяли, що цього так просто не залишать і найближчим часом відсів вкриють привезеним із Ярмолинців асфальтом. Та за півроку асфальтом на вулиці й не пахло. Більше того, ями тут знову засипали тим же відсівом.

Складається враження, що над людьми збиткуються, або ж у такий от дивний спосіб перевіряють їхні терпіння та нерви на міцність.

Прокоментувати ситуацію ми попросили головного інженера філії «Кам’янець-Подільська ДЕД» Ігоря ФІЛІПЧУКА.

– Можна сказати, що ми сьогодні не працюємо, бо фінансування практично відсутнє. І до квітня навряд чи щось зміниться.

– А хто ж і коли висипав цей відсів?

– Ми висипали минулого тижня, щоб машини могли проїхати. А людям немає що робити, вони й скарги пишуть. Хіба не бачать, що в країні робиться? Вже роками до тих доріг діла немає, а тепер тим більше. І давайте про це не будемо. Буде стабільність – будемо працювати.