Четвер, 28 Березня 2024 р.
11 Квітня 2014

ЯКЩО ВИ БУДЕТЕ ГОЛОСУВАТИ НЕ В РІДНОМУ МІСТІ

Виборцям, які захочуть голосувати на позачергових виборах Президента України 25 травня, але перебуватимуть в іншому місці, ніж зареєстрована виборча адреса, і не зможуть проголосувати на відповідній (згідно з реєстрацією в паспорті) виборчій дільниці, за бажанням можуть тимчасово змінити місце голосування без зміни виборчої адреси.

Для цього необхідно звернутися з відповідною заявою до відділу ведення Державного реєстру виборців за місцем реєстрації або за місцем, де буде перебувати (проживати) виборець у день виборів. При собі потрібно мати паспорт і документи, які підтверджують необхідність тимчасової зміни місця голосування.

Заяви вже приймаються відділом ведення реєстру та будуть прийматися до 19 травня ц.р. включно. При поданні заяви громадянин пред’являє документ, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України.

Заява розглядається відділом ведення Державного реєстру виборців невідкладно. Якщо за результатом розгляду заяви встановлено її обгрунтованість і наявність підтверджувальних документів, керівник відділу видає наказ про тимчасову зміну місця голосування і видає виборцю посвідчення встановленої форми.

Вже з 9 травня 2014 р. виборці зможуть перевірити наявність себе у попередніх списках виборців, які перебуватимуть для загального ознайомлення у приміщенні дільничної виборчої комісії.

Для уточнення інформації звертайтесь у відділ ведення Державного реєстру виборців:

майдан Відродження, 1, каб. 316,  тел.: 3-53-34.

Наталія НІКОЛАЄВА,

завідувач відділу ведення Державного реєстру виборців.