П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
18 Квітня 2014

ПОЛЬСЬКО-УКРАЇНСЬКИЙ ГЕНДЕЛЬ

HandelНещодавно побачив світ перший номер журналу «Handel PU» (Торгівля Польща – Україна), засновником якого є Спілка підприємців поляків України.

Голова спілки і керівник проекту Володимир МІДЗЯНОВСЬКИЙ першу презентацію журналу, що виходить двома мовами – українською і польською – провів у своєму рідному місті – Кам’янці-Подільському. Відповідно перші примірники свіжого глянцевого видання 11 квітня отримали міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ і кам’янецькі журналісти.

– Наш журнал покликаний стати порадником з підприємництва для всіх, хто бажає започаткувати власний бізнес і досягти в ньому успіхів в Україні або Польщі, – так охарактеризував Володимир Володимир МІДЗЯНОВСЬКИЙ, Михайло СІМАШКЕВИЧМідзяновський мету видання журналу. – «Handel PU» публікуватиме статті щодо економічних відносин, особливостей відкриття віз до Європи, ведення підприємницької діяльності тощо. Ми допоможемо знайти бізнес-партнерів у Польщі, розкажемо, як отримувати гранти, як залучити інвестиції. Загалом публікуватимемо все, що стане в пригоді українським підприємцям. Адже якщо підприємці будуть багатими, то і місту, і країні буде тільки краще. Також Спілка підприємців поляків України готова організовувати зустрічі українських і польських представників бізнесу для обміну досвідом. Польща два десятиліття тому, як і ми сьогодні, перебувала в надзвичайно складному становищі, та тепер це доволі розвинута країна світу, тому нам варто багато чому повчитися.

Усіх, кого зацікавила пропозиція співпраці із Союзом підприємців поляків України, можуть звертатися на електронну адресу організації: ososppu@ukr.net та ознайомлюватись з матеріалами на сайті за адресою: www.zppu.cc.ua