Субота, 20 Квітня 2024 р.
9 Травня 2014

БЕРЕЖИ ВАС БОГ, ЛЮБІ МАТЕРІ!

Серед переліку свят у календарі є день, коли кожен з нас вітає найдорожчу людину – матір. Традиційно День матері відзначають у другу неділю травня, який вважається місяцем Пречистої Діви Марії. День матері – свято триєдине, бо ми вшановуємо рідну неньку, Божу Матір і Матір-Україну.

Михайло Євстафійович вручив багатодітним матерям подяки за належне виховання дітей, активну участь у роботі батьківського комітету і з нагоди свята жінок-мироносиць і Дня матеріТрадиційно у місті до Дня матері проводяться урочисті заходи. Цьогоріч вони проходили напередодні у РЦНКМ «Розмай». Зі словами поваги матерів привітав  міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ:

– Дякуємо вам за відданість, тепло і турботу, які зігрівають нас, за ваші материнські молитви, котрі бережуть від негараздів, і віру в те, що ми можемо здолати будь-які труднощі. Схиляємо низенько голови і висловлюємо синівське: «Бережи Вас Бог на довгії літа!».

Михайло Євстафійович вручив багатодітним матерям подяки за належне виховання дітей, активну участь у роботі батьківського комітету і з нагоди свята жінок-мироносиць і Дня матері.

До заходу долучилися представники церков міста і вихованці недільних шкіл. 

Також ГО «Батьківський комітет захисту дітей» спільно з міськуправлінням освіти і науки провели підсумки конкурсу малюнка на тему: «П’ята заповідь – шануй батька свого і матір, щоб тобі було добре і ти довго жив на землі». На розгляд журі учні 1-11 класів місцевих шкіл представили дві сотні робіт. Було визначено 31 переможця.

Прес-служба міськради.