Четвер, 28 Березня 2024 р.
30 Травня 2014

HAPPY BIRTHDAY, УЛЮБЛЕНІ КУРСИ!

HAPPY BIRTHDAY, УЛЮБЛЕНІ КУРСИ!23 травня відсвяткували 15-річний ювілей «Перші Київські курси іноземних мов». Привітати колектив прийшла вся велика та дружня родина: студенти дитячих, підліткових, базових груп, а також випускники і батьки.

День народження вирішили провести креативно, на свіжому повітрі. Найактивніші гості свята випробували сили в командних змаганнях з «сіті-квесту», проявивши спритність, кмітливість та відмінні знання англійської мови.

Кульмінацією святкування було відзначення переможців конкурсу «Easy English», що проводився впродовж семестру між студентами різних рівнів навчання. Переможці в кожній номінації отримали цінні подарунки, сертифікати, а також право на 10% знижку впродовж одного семестру.

Знайомтеся, гордість наших курсів:

Категорія «Firstwords» (9-11 р.):

I місце – Андрій Шафранський, Оксана Ганасюк;

ІІ – Ірина Заболотна, Анастасія Бурлака;

ІІІ – Максим Коваль, Тимофій Насобков.

Категорія «Springboard» (11-14 р.):

І місце – Юлія Ярошевська;

ІІ – Вікторія Волинкіна, Вероніка Старощук;

ІІІ – Ліза Тетервак.

Категорія PET (від 14 р.):

І місце – Анастасія Перебендюк;

ІІ – Роман Кочержук;

ІІІ – Сергій Майструк.

А на завершення охочі ласували святковим тортом і ділилися враженнями. Колектив «Перших Київських курсів іноземних мов» дякує гостям, які допомогли зробити свято незабутнім.

Дякуємо за веселий настрій і позитивні емоції! Ще раз – HAPPY BIRTHDAY!!!

Марина Карабін.


Ілона РужилоМинуло 15 років відтоді, як «Перші Київські курси іноземних мов» з’явилися в Кам’янці-Подільському. І мені приємно, що більше половини цього часу я провела разом із ними.

Вперше познайомилася із закладом, коли мені було 8 років. Уже після першого заняття з англійської мови захотілося там залишитися. В тому віці я була здивована, як цікаво й весело могли проводитися заняття.

Час минав, я дорослішала і почала помічати грандіозні результати. Крім велетенського багажу знань, здобутого завдяки курсам, не можу не згадати про одну незабутню подорож за кордон. Мова йде про місячний тур по шести країнах Європи, а саме: Польщі, Німеччині, Бельгії, Франції, Англії та Шотландії. І знову ж таки веселощі та розваги були поєднані з навчанням у так званий мікс вражень і незабутнього досвіду.

«Перші Київські курси іноземних мов» стали для мене твердим фундаментом у побудові майбутнього. Після закінчення школи я вступила до Київського інституту перекладачів при НАНУ. Нині навчаюся в магістратурі й успішно здобуваю професію перекладача. Працюю на дитячому телеканалі «Малятко ТВ» і перекладаю англомовні тексти анімаційних серіалів.

 Англійська мова стала для мене не лише помічником у житті, а й основною сферою діяльності. За все це я щиро дякую «Першим Київським курсам іноземних мов» і, звісно ж, моїй викладачці та чарівній жінці Ірині Дубілей. Дякую вам! Вітаю з ювілеєм. Процвітання, успіхів і творчої наснаги.

Випускниця «Перших Київських курсів іноземних мов» Ілона Ружило.


Діма Глухов«Первые Киевские курсы иностранных языков» – самый лучший паспорт в любую страну. Для моего сына курсы дали возможность уверенной интеграции в Америке по программе международного обмена студентами «Work and travel».

Свободное владение языками – это безграничная возможность в наше время. Очень хорошо подобран преподавательский состав курсов, а кроме того, это единственные курсы в городе, предоставляющие сертификат. Обучающая программа рассчитана не только для молодого поколения, но и для зрелой аудитории.

 Сегодня владение иностранными языками – залог жизненного успеха. «Первые Киевские курсы иностранных языков» – это первый шаг к успеху.

Мама Димы Глухова.


Анастасія Перебендюк Моя донька Анастасія Перебендюк уже впродовж кількох років навчається на «Перших Київських курсах іноземних мов». Я як мати задоволена результатом, бо навчання висококваліфікованими спеціалістами справді відповідає європейському рівню вивчення мови.

Проведення різних свят, поїздки по Україні та за кордон ще більше допомагають використати знання на практиці.

  Багато курси дають для кращого навчання в середній школі, бо дитина досить гарно володіє і граматикою, і розмовною мовою, а також успішно бере участь в олімпіадах. Будучи за кордоном із сім’єю, ми практично вільно спілкувалися в багатьох країнах Європи. Вважаю роботу курсів «суперовою» і думаю, що для нашого міста це велике досягнення.

Зі словами вдячності, Людмила Перебендюк.


Олександр Скрипник (праворуч)Про «Первые Киевские курсы иностранных языков» я услышал во время учебы на 3-м курсе Военно-инженерного института. Родители были не против, плюс стоимость обучения устраивала. Поэтому, получив разрешение в командования института, я начал обучение. Обстановка мне сразу понравилась, и подготовка преподавателей была на высоком уровне. Преподаватель не ограничивался монотонным начитыванием, а всячески заинтересовывал и поощрял в изучении английского, преподнося материал каждый раз по-разному.

После успешного окончания курсов я уехал служить в Сумскую область. В 2004 г. в часть пришла телеграмма об отборе кандидатов, склонных к изучению иностранных языков, для учебы в Киеве, в Военном институте Т.Шевченко, с последующим обучением за границей в институтах армии США. Спустя несколько месяцев мне пришел положительный ответ, и я отправился в Киев. Далее – тестирование, определение в самую сильную группу среди офицеров и 4 месяца обучения по специальной программе. Успешное окончание, возвращение в воинскую часть и ожидание продолжения. И вот год спустя я – уже пассажир самолета «Boeing-767» с конечной остановкой в Сан-Антонио (штат Техас), куда меня отправила армия Украины. Это была вторая, очень сложная и необычная, часть программы обучения. Вот так я увидел Америку и думал о том, что когда-нибудь вернусь туда. Спустя 6 лет я выиграл Грин-карту, сейчас живу и работаю в Америке.

  Так что на вопрос «Что мне дали курсы?» ответ очевиден: билет в новую жизнь… Всегда с благодарностью вспоминаю директора курсов – госпожу Ярему и учительницу Ирину Дубилей.



Александр Скрипник, слушатель курсов 2001-2003 гг.