Четвер, 25 Квітня 2024 р.
8 Серпня 2014

КАМ’ЯНЧАНИ ЗІБРАЛИ ДЛЯ АРМІЇ ПІВТОРА МІЛЬЙОНА ГРИВЕНЬ

Неоголошена війна в Україні триває вже понад п’ять місяців. Групи диверсантів, агенти впливу, бронетехніка, ракетні установки, важке озброєння, найманці та кадрові військові під виглядом «ополченців» – усе пущено в хід.

Чорне крило війни торкнулося й Кам’янця-Подільського. Багато наших земляків захищають східні кордони країни у складі добровольчих батальйонів, національної гвардії та Збройних сил України.

Щоб допомогти військовикам, які перебувають у східних областях країни, в Кам’янці створено Центр допомоги військовослужбовцям у зоні АТО. Крім того, що активісти збирають усе необхідне, вони й контролюють, аби зібрана допомога потрапила безпосередньо в руки солдатів, а не «загубилася» дорогою.

 Велику підтримку військові відчувають від звичайних мешканців нашого міста. Сто тисяч гривень українським солдатам міська рада передала із зібраних коштів від платного проїзду Замковим мостом. Допомагати армії взялися всі державні організації міста, освітні заклади, приватні підприємства, фінансові та неурядові організації. А через банкомати ка­м’янчани пожертвували понад 200 тис.грн. Загалом свідомі містяни для потреб армії зібрали близько  

1 млн. 484 тис. 920 грн. (список усіх установ та організацій і суми пожертв можна побачити на сайті міської ради: kam­pod.gov.ua).

Кам’янець ­ єдиний і небайдужий. Разом ми обов’язково переможемо в нелегкій боротьбі за незалежність та життя Української нації!

Яна МЕЛЬНИЧУК, керівник прес­служби міськради.