П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
22 Серпня 2014

ШАНОВНІ КАМ’ЯНЧАНИ!

ЄДИНА НЕПОДІЛЬНА НЕЗАЛЕЖНА

ДОРОГІ ЖИТЕЛІ КАМ’ЯНЕЧЧИНИ! ДОРОГІ УКРАЇНЦІ!

Щиро вітаю Вас із 23-ю річницею Незалежності України. 

Шлях до незалежності, до своєї самостійної соборної держави в українського народу був довгим і нелегким. На цьому путі українці пройшли крізь репресії та голодомори. Нас намагалися знищити як націю. Та знищити народ, який прагне свободи, неможливо, бо свобода вічна, як і народ, який за неї бореться. 

Сьогодні ми проходимо надскладні випробування. Біда і горе консолідують нашу націю, роблять її величнішою і сильнішою. Для багатьох Україна стала найвищою цінністю. Історія, яку ми сьогодні творимо, у майбутньому принесе великі плоди для всього українського народу.

Дорога Кам’янеччино! Шановні жителі нашого чудового Подільського краю, бажаю всім, аби на 24-му році незалежності ми спільними зусиллями створили Україну такою, про яку мріяли наші батьки, діди і пра­діди. Тому сьогодні від кожного з нас залежить, якою бути нашій державі. Ніхто, крім нас, не забезпечить нам на своїй, Богом даній землі свою українську владу і свою національну гідність!

Слава Україні!

Володимир БАРАНОВСЬКИЙ, голова райдержадміністрації.


ШАНОВНІ КАМ’ЯНЧАНИ!

Щиро вітаю Вас із Днем Незалежності України!

Сьогодні, як ніколи, українці демонструють солідарність і єдність у боротьбі за свободу нашої Батьківщини. На жаль, через події, які відбуваються в країні, проливається кров найкращих синів – справжніх захисників нашого спокою.

Вірю, що найближчим часом над нашим небом знову запанує спокій, а рука агресора більше ніколи не торкнеться української землі.

Бажаю миру і злагоди кожній родині. Вірю, що разом ми зможемо здолати всі негаразди і показати, що українська нація – незалежна та вільна.

Михайло СІМАШКЕВИЧ, міський голова.




ШАНОВНІ УКРАЇНЦІ! ДОРОГІ МЕШКАНЦІ КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ!

Щиро вітаю Вас із 23-ю річницею Незалежності нашої України!

Всього 23 роки – юність для людини, а для країни – це вік немовляти. Тільки 23 роки виповнилося нашій вільній, незалежній неньці Україні, а вона вже пережила і переживає суворі випробування на міцність і мужність.

Працюючи головою районної ради, зустрічаючись із мешканцями населених пунктів нашого району, розумію і відчуваю, як багато у нас, представників усіх рівнів органів державної влади й органів самоврядування, боргів перед своїми виборцями, перед їхніми родинами.

Усвідомлюючи свою відповідальність і всіх депутатів районної ради перед жителями нашого району, перед тими, хто віддав своє життя за нашу неповторну Україну, частиною якої є й наше мальовниче Поділля, запевняю, що депутати райради докладуть усіх зусиль, аби подолянам жилося краще, щоб вони жили в мирній Україні й відчували себе господарями своєї України!

Слава Україні!

Микола ЖОГАН, голова райради.