Субота, 20 Квітня 2024 р.
5 Вересня 2014

ЖИВИЙ, ЗДОРОВИЙ І, НАРЕШТІ, ВДОМА

З часу, коли матері військових 51-ї та 72-ї бригад їздили до Києва просити міністра оборони відпустити їхніх синів із зони АТО додому, минуло трохи більше як місяць (про це «ПОДОЛЯНИН» повідомляв у номері від 1 серпня цього року).

Нині можна сказати, що поїздка не була марною. Наразі хлопці перебувають на спокійній території. А віднедавна їх по-чали відправляти у відпустки. Костянтин Дзюба повернувся до рідного села Рогізни одним із перших – 1 вересня. Чоловік пробуде з рідними лише десять днів, а далі – знову на схід.

ЖИВИЙ, ЗДОРОВИЙ І, НАРЕШТІ, ВДОМАВтомлений, але щасливий, що нарешті перебуває на рідних просторах, разом із дружиною Ольгою відразу ж вирішив подякувати тим, хто допоміг йому зібрати речі для бою. Директор Рогізнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів Василь Гринчук за зібрані депутатами сільської ради гроші придбав для Костянтина усе необхідне: бронежилет, форму, берци, куртку, розвантажувальний жилет. А власник ТМ «Вікно Плюс» Сергій Ведерніков матеріально підтримав родину солдата та надав автомобіль, щоб доставити героя з Новодніст-ровська додому.

Костянтин зазначив, що нині ситуація на сході країни надзвичайно складна. Все опирається виключно на волонтерську допомогу. Та військові тримаються, адже по-іншому й бути не може.

Тетяна ХОПТЯР.