Субота, 20 Квітня 2024 р.
7 Листопада 2014

РОЗСМІШИЛИ НА ВСІ СТО

Сейф телешоу «Росміши коміка» знову добряче витрясло тріо кам’янецьких КВНщиків – Володимир ЧЕРНЯК, Артем МАРТИРОСЯН і Павло МЕЛЬНИЧУК. На зйомках новорічної супергри популярного телешоу шість хвилин сміху Володимира Зеленського і Євгена Кошового принесли хлопцям максимальний виграш – 100 000 гривень!

РОЗСМІШИЛИ НА ВСІ СТОДілити бюджет комедійного проекту гравцям місцевої команди КВН «Наш Формат» доведеться вже не вперше. Минулого разу зі зйомок ефіру «Розсміши коміка» вони повернулися з 50­ма тисячами в кишені.

­ Цього разу на ефір запросили дуже сильних учасників з Росії, Білорусі та України, але ми були налаштовані рішуче, ­ розповідає Володимир Черняк. ­ Виступали під кінець знімального дня, тож коміки були вже дуже втомлені, але хлопці так вколотили, що Володя і Женя розтанули. Остання хвилина добряче полоскотала нам нерви, але на жарті про лисину Кошового коміки таки не стримали сміху.

Коли дійшли до п’ятидесяти тисяч, і ведучий запитав, чи підемо далі, то, не вагаючись, сказали, що приїхали хапнути сотню та пообіцяли: якщо виграємо, Мартиросян покаже дівчатам свої волохаті груди. І тут, виграємо сотню. Від щастя я кидаюся обнімати людей у залі, але нашу ейфорію зупиняє Зеленський: «Ребят, ну, а где же танец?». Тож були змушені дотримати слова. Гудзики від Артемової сорочки порозліталися по всьому знімальному майданчику.

Як зізналися нам хлопці, чималенький виграш вони ділитимуть порівну, а от витрачатимуть хто куди. Артем мріє про власне авто, Володя готується стати батьком, а в Павла підростає маленький синочок.

Зйомки телешоу в столиці тривали три дні, а от готувалися до ефіру хлопці декілька місяців. Жарти для телешоу КВНщики писали ще від початку літа, коли отримали запрошення взяти участь у суперфіналі. А тим часом встигли здобути Кубок Подільської ліги КВН в Хмельницькому, посісти перше місце в рейтингу Ліги КВН «Європа» в Рівному і стати віце­чемпіонами Буковинської телевізійної ліги КВН у Чернівцях.

В ефірі суперфіналу «Розсміши коміка» на «1+1» кам’янчани з’являться напередодні Нового року. А от почути жарти цього тріо наживо можна буде на чвертьфінальних іграх Подільської ліги КВН, що відбудуться в Кам’янці 27 листопада і 4 грудня.