Вівторок, 16 Квітня 2024 р.
9 Січня 2015

КОНВЕРТИКИ ЩАСТЯ

КОНВЕРТИКИ ЩАСТЯНовий 2015 рік для Ка­м’я­неччини обіцяє бути щасливим, радісним і спокійним – про це о другій ночі 1 січ­ня своєю по­явою сповістила новонароджена Катруся (2 800 кг, 49 см). Саме вона розпочала рахунок малюків, народжених 2015 року.

Другій красуні-донечці втішилися Ольга та Валерій МЕЛЬНИКИ із с.Тарасівка, а 15-річна сестричка Діана сказала, що в майбутньому теж хотіла б стати мамою у Новорічну ніч.

Уже за декілька годин лелека долетів і до міста, прихопивши із собою два мереживні пакуночки із рожевими стрічечками та один – із блакитною.

О 10.10 на ще одну дівчинку поповнилася родина Інни ХЛЕБІНСЬКОЇ та Василя МУЗИЧКА. На маленьку сестричку Маргаритку (3 500 кг, 52 см) з нетерпінням чекала 3-річна Ангеліна.

О 15.00 перелік продовжила Тетяна ОЛІЙНИК, подарувавши чоловікові Дмитру первістка – до­нечку Даринку (3 200 кг, 49 см).

Першого ж хлопчика наше місто отримало о 20.15. Ним став Данилко МАЛЮТА. За словами батьків Катерини та Дмитра, це найкращий новорічний подарунок для їхнього старшого сина – 8-річного Матвійчика. Він уже познайомився з братиком, від якого тепер не відходить ні на мить.

Привітати наймолодших ка­м’янчан з дарунками також завітали міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ і головний лікар міської лікарні Дмитро ВАСИЛЬЯНОВ.

Нехай усі дітки ростуть щасливими на радість батькам у мирній Україні.