Четвер, 28 Березня 2024 р.
13 Лютого 2015

ЗВІРСТВО, ВІД ЯКОГО ХОЛОНЕ КРОВ…

ЗВІРСТВО, ВІД ЯКОГО ХОЛОНЕ КРОВ...Подробиці безжального вбивства, яке в ніч на 12 лютого сталося в місті, не тільки до нестями налякали кам’янчан, а й шокували криміналістів зі стажем. На смітнику біля одного з гуртожитків мікрорайону Черемушки знайшли напівголе тіло молодої жінки. Страшна картина злочину свідчить про те, що, перш ніж позбутися жертви, молодий кам’янчанин вирізав їй нутрощі та викинув їх через вікно своєї кімнати…

Мешканці гуртожитку на Пушкінській, 47 ще довго не забудуть закривавлених сходів до чорного виходу, якими вбивця волік тіло бідолашної.

– Ми жахнулися, коли побачили внутрішні органи, розкидані під нашим вікном. Ніколи б не подумали, що затриманий сусід на таке здатний. Після розлучення він жив сам, у нього є двоє дітей, -­ розповідають «Подолянину» шоковані жителі будинку.

Люди кажуть, що близько четвертої ранку чули шум, проте нічого не бачили. Нам же вдалося поспілкуватися зі свідком нічного жахіття.

– Я не спав і близько четвертої години ночі почув жіночий голос, який благав: «Випусти мене!» -­ розповідає чоловік. ­- Звідки саме долинав шум, визначити не міг, тому декілька разів ходив поверхами. Коли крики стихли, я подумав, що сварилася котрась сімейна пара, і пішов до своєї кімнати. Та згодом почув глухий сильний стукіт, ніби когось головою били об стіну. Я підійшов до кімнати на другому поверсі, стукав у двері та просив відчинити, проте все затихло, тому я вирішив не дзвонити в міліцію. А через декілька хвилин почув, що хтось хлопнув дверима й побіг сходами. Я вибіг і побачив сліди крові, які вели до чорного виходу. Двері були відчинені, а від смітника повертався чоловік. Коли він зайшов у гуртожиток, я підійшов до сміттєвих баків і побачив оголене до пояса тіло жінки. Тоді й викликав правоохоронців.

Як розповідають сусіди, котрі живуть поруч із підозрюваним, чоловік, позбувшись тіла, закрився у своїй кімнаті, адже вранці рятувальникам разом із міліцією довелося вибивати його двері. Коли ж молодика взяли в наручники, він пручався і казав, що дівчина пішла додому, і він більше нічого не па­м’ятає.

ЗВІРСТВО, ВІД ЯКОГО ХОЛОНЕ КРОВ...У міліції ж стосовно резонансної події наразі інформують коротко, мовляв, поки що проводиться робота зі встановлення всіх обставин злочину. В офіційному коментарі прес­служби міськвідділу міліції йдеться про те, що підозрюваний у вчиненні злочину-­27-­річний кам’янчанин. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. І лише по обіді правоохоронцям вдалося встановити особу потерпілої. Нею виявилася 26-­річна ка­м’янчанка. Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 ККУ «Умисне вбивство».

Згодом стало відомо й те, що зі своїм убивцею молода ка­м’янчанка познайомилася в одному із нічних закладів відпочинку. Говорять і про те, що жінка мала двох малих дітей.

Це жорстоке вбивство було не єдиним за минулий тиждень на Кам’янеччині. Як повідомив інс­пектор по роботі з населенням і ГФ райвідділу міліції Олег ГОРБАНЮК, вранці 8 лютого у власному будинку в с.Острівчани було знайдено мертвою 85­річ­ну пенсіонерку.

Соціальний працівник, котра доглядала самотню бабусю, й того ранку, як завжди, завітала до її оселі та побачила жахливу криваву картину: старенька лежала на ліжку із проламаним черепом. Жінка одразу ж викликала правоохоронців, котрі вже за декілька годин встановили особу підозрюваного ­ 26­річного односельчанина, який з дитинства має вади розвитку.

З’ясувалося, що 7 лютого, о дев’ятій вечора, чоловік, будучи напідпитку, зайшов на обійстя пенсіонерки. Мету візиту пояснити не зміг. Біля вхідних дверей знайшов дерев’яну палицю і саме нею завдав бабусі смертельних ударів у голову. Від отриманих тілесних ушкоджень у вигляді відкритої черепно­мозкової травми бідолашна померла на місці.

Підозрюваного затримано. У скоєному він зізнався. За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження.