Субота, 20 Квітня 2024 р.
19 Червня 2015

КЛІЄНТИ ОБИРАЮТЬ КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК

Французький банк «Креді Агріколь» уже 22 роки успішно працює

на українському банківському ринку

КЛІЄНТИ ОБИРАЮТЬ КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНКАкціонер – «Credit Agricole Group» – є одним із найбільших банків Європи. Завдяки підтримці потужного акціонера, ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» є одним із найефективніших і стабільних банків України – за 2014 р. він уві­йшов до ТОП-8 найприбутковіших банківських установ України.

Отже, ми маємо прекрасну можливість використовувати провідний французький досвід для обслуговування українських клієнтів. Відділення гостинно відкрило двері для кам’янчан у вересні 2011 р. Про можливості банку в обслуговуванні різних клієнтських сегментів розповідає керуюча відділенням ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» у Кам’янці­Подільському Надія ВІНЯРСЬКА:

­ З кожним роком усе більше клієнтів обирають ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» для обслуговування, переконавшись у його стабільності та надійності. Для Вашого підприємства кваліфіковані працівники банку підберуть саме ті банківські послуги, які відповідають особливостям бізнесу компанії. Наприклад, для аграрних компаній пропонується тарифний пакет «Агро плюс», який дозволяє знімати готівку з рахунку за пільговим тарифом ­ 0,6% від суми.

– Для підприємств, що спеціалізуються на закупівлі сільгосппродукції в населення, ми можемо запропонувати тарифний пакет «Преміум» із платою за зняття готівки в розмірі 0,25-0,6% від загальної суми готівки за місяць, – продовжує Надія ВІНЯРСЬКА. – ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» є надійним партнером для працівників компаній, які обслуговує. В рамках зарплатного проекту підприємство має можливість вчасно здійснювати розрахунки з працівниками, використовуючи платіжні картки Debit MasterCard, які дозволяють безкоштовно знімати готівку в будь-якому банкоматі України. А співробітники, в свою чергу, мають змогу оформити кредитну картку, плата за користування якою буде нижчою, ніж зазвичай.

КЛІЄНТИ ОБИРАЮТЬ КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНКДля всіх приватних осіб ми пропонуємо широкий вибір банківських продуктів. Кредити на такі марки автомобілів, як «Renault», «Nissan», «Toyota», «Lexus», «Mazda», «Suzuki», «Subaru», «Hyundai», KIA, «Ford», «Skoda» та інші, стали доступнішими завдяки співробітництву ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» з їхніми імпортерами і дилерами на українському ринку. Ставка за автокредитом незмінна на весь термін дії договору.

Ми працюємо з грошовими переказами, на конкурентних умовах відкриваємо пенсійні картки, які знову ж таки дозволяють безкоштовно знімати готівку в будь-якому банкоматі України, видаємо кредитні картки на різні потреби, надаємо кредити готівкою, в тому числі з урахуванням специфіки мешканців села, і, звісно, приймаємо вклади.

Цього року ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» активно розвиває послугу з банківського страхування – придбання страховок на авто, житло або страхування життя у відділенні банку. Наші партнери – провідні страхові компанії України. За спеціальними та дуже доступними цінами в банку можна оформити страхування цивільної відповідальності (ОСЦВ), добровільне страхування відповідальності власників транспортних засобів, страхування транспортних засобів «Повне КАСКО», обов’язкове страхування для тих, хто подорожує за кордон.

Запрошую всіх кам’янчан особисто переконатись в якості послуг і надійності ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК».

Адреса: м.Кам’янець-Подільський, вул.Соборна, 276.

Тел.: (03849) 3-78-88, 5-10-25, 5-15-95.

Години роботи: з 9.00 до 18.00, в суботу – з 9.00 до 14.00.

Ліцензія НБУ №99 від 12 жовтня 2011 р.