П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
24 Липня 2015

КАЛЕЙДОСКОП ВІДВІДИН

Упродовж тижня чиновники міста не лише демонстрували хлібосольність, а й самі приймали запрошення та їздили в гості.

КАЛЕЙДОСКОП ВІДВІДИН * Мер латвійського міста-партнера Лівани Андріс ВАЙВОДС запросив заступника директора департаменту гуманітарної політики, начальника управління культури і туризму міськради Петра ГАВРИЛЮКА, директора державного історичного музею-заповідника Віктора ТРАВІНСЬКОГО та підприємця Володимира МИКИТЮКА на святкування річниці Дня міста, що відзначалася 17-19 липня. Кам’янчани побували на офіційних заходах, ознайомилися з роботою музею скла та інформаційно-туристичного центру, а ще вручили меру Ліван відзнаку «За заслуги перед міською громадою».

18-19 липня міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ з офіційним візитом перебував у румунському місті Сірет, де обговорив транскордонне КАЛЕЙДОСКОП ВІДВІДИН співробітництво, оглянув роботу будинку для престарілих і дізнався, як румуни освоюють 160 млн. євро, виділених Євросоюзом.

А 20 липня міська влада гостинно зустрічала делегацію із Польщі (30 осіб), яку очолив маршалик трьох воєводств Тодеуш САМБОРСЬКИЙ. На згадку про візит Михайло Євстафійович презентував польським друзям книгу про Кам’янець, подякувавши за те, що Польща однією з перших публічно висловилася за мир в Україні.

Також гості зустрілися із єпископом Кам’янець-Подільської дієцезії римо-католицької церкви

Леоном ДУБРАВСЬКИМ і помилувалися визначними місцями міста над Смотричем.

За матеріалами прес-служби міськради.